Koen Beugels:
Recruiter bouw

Koen Beugels

Duurzame relatie.

Wat mij drijft binnen deze functie is het creëren van een duurzame relatie tussen de professional en onze opdrachtgevers. Niemand is namelijk gebaat bij een mismatch. Dit proces begint bij het goed kennen van onze opdrachtgevers en de bouwwereld.
Daarnaast ben ik me er sterk van bewust dat een baan een belangrijke plek in iemand zijn of haar leven inneemt. Hier ga ik dus ook zorgvuldig mee om en doe ik er alles aan om de professional zo goed mogelijk te leren kennen. Te ontdekken wat zijn of haar wensen zijn en waar iemand echt gelukkig van wordt. Dat is waar het uiteindelijk om draait. En daar draag ik graag aan bij. het zoeken naar een nieuwe uitdaging kan spannend en lastig zijn. Waar begin ik? Wat wil ik? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? En hoe leg ik het eerste contact? Deze ‘zorgen’ neem ik graag uit handen voor je!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Het fijne aan werken bij Eminent is de vrijheid die je geboden wordt. Hierdoor raak je gemotiveerd om je eigen verantwoordelijkheden te pakken en ga je creatief nadenken over hoe je het beste tot succes komt.

Wist je dat?

Wist je dat ik een eeneiige tweelingbroer heb? En dat wij dus erg op elkaar lijken. Gelukkig werkt hij niet bij Eminent, anders zou dit regelmatig tot verwarring leiden bij mijn collega’s. 

Volg Koen op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.