Finn Renkema:
Recruiter bouw

Finn Renkema

De perfecte match.

Als Recruiter binnen ons bouwteam werk ik dagelijks samen met mijn collega’s om de perfecte match te vinden tussen professionals en opdrachtgevers, door de behoeften van beide partijen goed te begrijpen.

Hoewel het vinden van een geschikte functie voor kandidaten misschien simpel lijkt, is het in werkelijkheid een uitdagende taak. Maar als Recruiter Bouw bij Eminent ga ik deze uitdaging maar al te graag aan! Om de juiste match te garanderen, ga ik verder dan alleen het CV. Ik leer de kandidaten persoonlijk kennen en probeer te begrijpen wat hun wensen en ambities zijn. Mijn ultieme doel is om professionals te helpen bij het vinden van een nieuwe baan bij een werkgever die perfect bij hen past.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent werken is voor mij de juiste balans tussen hard werken en gezelligheid. Zolang je je best doet en presteert is er ook genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een leuk praatje met je collega’s. Daarnaast ben je ook echt een team en kan je bij iedereen terecht wanneer je ergens tegen aanloopt. Ook de afwisseling werkt goed voor mij. Naast dat je op 1 van onze gezellige vestigingen werkt ben je ook veel onderweg om onze professionals en opdrachtgevers te zien en te spreken. Het maken van een connectie en helpen van mensen is voor mij het hoogtepunt van dit werk!

Wist je dat?

Wist je dat ik in mijn vrijetijd graag op het voetbalveld te vinden ben? Samen met mijn vrienden hebben wij samen plezier op de zaterdagmiddag door lekker een potje te voetballen en de 3e helft uit te spelen in de kantine 😉

Volg Finn op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.