Niels Ambtman:
Recruiter Bouw

Niels Ambtman

Persoonlijk contact staat centraal.

Als Recruiter Bouw streef ik naar het opbouwen van een uitgebreid netwerk, waarbij de focus ligt op het vinden van de geschikte kandidaten die voldoen aan de specifieke eisen van de opdrachtgevers. Natuurlijk komt het omgekeerde ook voor, dan ga ik voor de kandidaat op zoek naar de geschikte opdrachtgever. Het leukste aan dit werk vind ik het persoonlijke contact met de kandidaat. Ik zal de wensen en verwachtingen van de kandidaat in kaart brengen en deze door communiceren naar mijn accountmanagers. Samen met de accountmanager gaan wij vervolgens op zoek naar de juiste match! Het creëren van een sterke band tussen opdrachtgevers en kandidaat vind ik dan ook een geweldig proces.

Mijn rol als Recruiter Bouw is erg afwisselend. Natuurlijk is het mijn prioriteit om veel contact te hebben met de kandidaten. Daarnaast bezoek ik ook veel bedrijven om zo goed van de bedrijfscultuur te proeven. Op deze manier kan ik ook goed inschatten welk werk het best bij welke persoonlijkheid past! Het uiteindelijk vinden van een match tussen opdrachtgever en kandidaat is mijn intrinsieke motivatie om weer iedere dag een stapje harder te lopen voor mijn kandidaten.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Werken bij Eminent zou ik omschrijven als werken binnen een hechte ‘familie’, waar een informele sfeer heerst en eenieder het goed met elkaar kan vinden. Bij Eminent is geen enkele dag hetzelfde en je hoeft je geen dag te vervelen. 

Wist je dat?

Ik erg veel geluk haal uit sport?

Volg Niels op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.