Renee Witteveen:
Marketing Specialist

Renee Witteveen

Een gezonde organisatie.

Als contentmarketeer bij Eminent, is mijn visie op contentmarketing dynamischer dan alleen informeren; ik streef ernaar professionals te enthousiasmeren, activeren en verbinden.
Het vormgeven van onze contentstrategie is een belangrijk onderdeel van deze missie. Ik zoek dagelijks naar de meest effectieve methoden om onze boodschap bij de juiste mensen te brengen. Daarnaast is het ook een kans om unieke verhalen van groei en succes in onze sector te onthullen. De verhalen inspireren mij enorm; ieder mens, bedrijf en merk heeft een uniek verhaal dat gehoord moet worden. Samen met mijn marketing collega’s gebruiken we de kracht van content om Eminent als dé betrouwbare partner te positioneren. Ons gezamenlijke doel is om Eminent bekend te maken als dé springplank naar jouw volgende uitdaging. Het hoogtepunt? Het moment waarop een doordacht plan daadwerkelijk vruchten afwerpt.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Werken bij Eminent voelt voor mij niet als werk, maar als een vertrouwde plek waar ik me elke dag verder persoonlijk en professioneel kan ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde, en samen bouwen we aan een mooi bedrijf met een nog mooiere toekomst in het verschiet.

Wist je dat?

Ik een seizoenkaart voor Feyenoord heb waar ik bij iedere thuis- en geregeld ook uitwedstrijd mijn club naar de overwinning toe zing. Wanneer dit niet lukt kan mijn hele weekend dan ook echt verpest worden.

Volg Renee op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.