Sebastian Nijdam:
Adviseur civiele techniek

Sebastian Nijdam

De persoonlijke connectie aangaan.

Als Adviseur Civiele Techniek vind ik het belangrijk om een persoonlijke connectie op te bouwen met zowel professionals als opdrachtgevers om samen tot een duurzame samenwerking te komen.

Door middel van een persoonlijke aanpak en het tonen van oprechte interesse probeer ik beide partijen beter te leren kennen en zorgen we samen voor dé ideale match. Het maken van die ideale match is wat mij de energie en motivatie geeft om elke dag het onderste uit de kan te halen. Door het inzetten van mijn brede netwerk en het gebruik van een persoonlijke ‘touch’ zorgen we voor een vruchtbare samenwerking tussen de betrokken partijen. Deze persoonlijke benadering vormt een kenmerkend aspect van Eminent en mijzelf!”

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent geldt een ‘Work Hard, Play Hard’ mentaliteit. Zo heb ik dat in de eerste weken ook ervaren. We steken elkaar altijd de helpende hand en vieren de successen gezamenlijk. Bij Eminent is het geen één dag ‘saai’, er gebeurt altijd wel wat! De saamhorigheid onder het personeel tekent ook de DNA van het bedrijf.

Wist je dat?

Wist je dat ik een grote passie voor voetbal heb? Of het nou Keukenkampioen-divisie of Champions League is, het liefst kijk ik alles!

Volg Sebastian op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.