Mels Kroese:
Adviseur Installatietechniek

Mels Kroese

Lachende gezichten.

Mensen helpen. Dat is hetgeen wat mij drijft. Geen wonder dat ik enorm op mijn plek zit als Adviseur Installatietechniek bij Eminent. Dagelijks sta ik in contact met gedreven professionals en help ik ze met een nieuwe stap in hun carrière bij toffe werkgevers. Deze win-win situaties zorgen ervoor dat ik iedere dag weer met een lach op het gezicht thuiskom.

Het leuke van de rol als adviseur is dat ik op dagelijkse basis vele gesprekken voert met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Ik leer nieuwe mensen kennen en help ze verder. Dit doe ik veelal onder het genot van een lekkere kop koffie bij ons op kantoor, bij de opdrachtgever of een plek waar een kandidaat zich thuis voelt. Dit maakt het werk enorm dynamisch en zorgt ervoor dat ik op de leukste plekken in mijn regio kom.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Werken bij eminent betekend: Allereerst hard werken gepaard met veel gezelligheid, uitbreiden van netwerk, leuke mensen spreken en toffe bedrijven bezoeken.

Wist je dat?

Voetbal en hockey te combineren zijn? Ik beoefen namelijk beide sporten en speel centraal achterin. Hockey of voetbal? De spits is te vinden in mijn broekzak.

Volg Mels op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.