Volg een opleiding via Eminent.

Persoonlijke ontwikkeling.

We zeggen niet voor niets dat ambities waarmaken iets is dat we samen doen. We vinden voor jou niet alleen de juiste baan, we ondersteunen je ook bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat we opleidingen, trainingen en cursussen aanbieden die jou helpen bij het waarmaken van jouw ambities, hoe klein of groot die ook zijn. Het begint allemaal bij jouw wensen. Wat wil je en waarin wil je jezelf ontwikkelen? Mis je een certificaat die je nodig hebt voor jouw nieuwe functie of wil je je zelfs laten omscholen. Alles is bespreekbaar en te faciliteren, hiervoor werken we met erkende opleiders.

Detachering volgens Eminent

Het leer-werktraject van Eminent

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel
antwoord op
jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.