Merijn Luijerink:
Adviseur bouw

Merijn Luijerink

In een notendop.

In een notendop ben ik als adviseur bouw verantwoordelijk voor de brug slaan tussen de kandidaat en een van onze fijne opdrachtgevers. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Het leuke aan deze functie is om de wens achter de mens te ontdekken. Wat drijft iemand nou om dagelijks plezier uit het werk te halen? Wat zijn de ambities voor nu en voor de toekomst en bij welke opdrachtgever kom jij nou écht tot jouw recht
Een trotse kandidaat die zijn contract tekent en aan de slag mag bij één van onze relaties, dat is kicken! Het andere moment zit ik bij onze opdrachtgevers aan tafel om te adviseren en te steunen in hun personele vraagstukken. Graag help ik de geschikte persoon te vinden die goed in de organisatie past en dat kan je pas écht goed, wanneer je geregeld aan tafel komt! Het succes van Eminent komt voort uit de duurzame relaties die zijn opgebouwd en daar krijgen wij energie van!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Het gave bij Eminent is de informele sfeer met een keiharde winnersmentaliteit die we samen bereiken! Elkaar beter maken, keihard werken en uiteraard genoeg lachen maakt elke dag een feest.

Wist je dat?

Wist je dat ik na een lange werkdag het liefst nog even op de mountainbike stap? Een frisse neus halen en mijn energie kwijt trappen.

Volg Merijn op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.