Edwin Wendrich: Salesmanager civiele techniek

Edwin Wendrich

Investeren in goed personeel.

Personeel is het kapitaal van mijn opdrachtgevers. Investeren in goed personeel is investeren in de toekomst van het bedrijf en daar draag ik maar al te graag aan bij. Met ruim achttien jaar ervaring in het vak, werk ik nog steeds met ontzettend veel passie binnen de civiele sector. Ik ben eraan verknocht! 

Van nature ben ik een perfectionist, waardoor ik graag denk in mogelijkheden en zoek naar onderscheidende manieren om de juiste match te realiseren voor mijn opdrachtgevers en professionals. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten en uitrollen van opleidingsprogramma’s voor technische professionals om de uitstroom van vakmensen binnen de sector op te vangen. Mijn werk betekent zo veel meer dan alleen het realiseren van de juiste match. Het betekent namelijk ook ondernemen, kansen benutten en vergroten en elkaar inspireren en verder helpen.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent kun je ondernemen, mag je meedenken en -werken aan de groei en ontwikkeling van Eminent. Er heerst een fijn en warm wij gevoel binnen het bedrijf, iedereen telt!

Wist je dat?

Wist je dat ik graag met mijn gezin op Texel ben en motorrijden mijn grote passie is? Ik maak graag mooie tochten met mijn Moto Guzzi en kom hierdoor op de mooiste plekken waar je normaal gesproken met de auto voorbij rijdt. Zelfs Texel bezoek ik met regelmaat met de motor.

Branche Civiele techniek.

Volg Edwin op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

De perfecte match

Solliciteer vandaag nog

Edwin zoekt civieltechnisch talent voor de regio Zuid-Holland
Video Thumbnail

Een greep uit onze vacatures.