Ruben Tulaseket:
Adviseur Civiele Techniek

Ruben Tulaseket

Op zoek naar perfecte matches.

Als Adviseur Civiele Techniek werk ik aan het opbouwen van een breed netwerk, waarbij ik me richt op het vinden van geschikte kandidaten die aan de eisen van opdrachtgevers voldoen. Omgekeerd zoek ik ook naar opdrachtgevers die passen bij de specifieke eisen van kandidaten. Mijn aanpak is authentiek en persoonlijk. Door goede vragen te stellen en oprechte interesse te tonen probeer ik de persoon achter het cv te leren kennen. Het is een belangrijk onderdeel van mijn werk om een sterke band te creëren tussen opdrachtgevers en kandidaten, en ik vind dit proces enorm waardevol.

Mijn rol als Adviseur Civiele Techniek is heel divers. Van bedrijfsbezoeken om potentiële kandidaten voor te stellen tot aan persoonlijke ontmoetingen met kandidaten in mijn regio. Deze functie biedt een boeiend en gevarieerd perspectief. Het hoogtepunt van mijn werk is wanneer er een perfecte match ontstaat tussen kandidaat en opdrachtgever. Het geeft me energie wanneer ik een kandidaat kan helpen aan een nieuwe uitdaging.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent heb ik me vanaf dag één welkom gevoeld binnen de organisatie. Je collega’s staan altijd voor je klaar om je alles uit te leggen en nemen hier ook echt de tijd voor. Deze persoonlijke aanpak is typerend voor Eminent.

Wist je dat?

Ik echt een sportfanaat ben! Voetbal, padel en de sportschool, het kan niet op! Een dag niet gesport is een dag niet geleefd!

Volg Ruben op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.