Vacatures voor civieltechnisch talent.

Civieltechnisch talent

Wij Nederlanders zijn steengoede dijkenbouwers.

Dit is dan ook iets waar we wereldwijd om bekend staan. Dat is niet zo vreemd. We zijn ontzettend sterk in het ontwerpen en realiseren van civiele werken. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen het bouwen van dijken.

We werken in een prachtige sector waar zowel ruimte is voor breed opgeleide professionals als voor specialisten. Onze opdrachtgevers en professionals werken samen aan bovengrondse en ondergrondse infraprojecten. Denk bijvoorbeeld aan kunstwerken, verharding, waterbouwkundige werken, leidingwerk en nog zo veel meer, want onze sector is ontzettend breed. Daarbij is de civiele sector flink in beweging. Duurzaamheid wordt steeds meer een standaard, wat vraagt om de ontwikkeling van nieuwe technieken en moderne toepassingen in onze openbare ruimte. Ook combineren we steeds vaker civiel en natuur binnen uitdagende landschapsinrichtingsprojecten.

Volop kansen.

We zien volop kansen voor de startende en ervaren civiele professional. Met name nu de sector al enige tijd te kampen heeft met uitstroom van vakmensen en een beperkte instroom van nieuw talent. Ondanks het feit dat onze eigen koning betrokken is bij waterprojecten, lijkt de civiele sector nog niet aan populariteit te winnen. Onterecht vinden wij! De sector biedt veel kansen en mogelijkheden en kent prachtige projecten waar we met z’n allen trots op mogen zijn. Daarnaast betekent werken aan civiele projecten werken binnen een warme sector. Wil je werken binnen de civiele sector, maar beschik je nog niet over de juiste papieren? Geen punt! We vinden jouw persoonlijke inzet veel belangrijker. De juiste opleiding regelen wij voor je.

“Ik ben verknocht aan de civiele sector! Mijn passie voor het vak deel ik met veel van onze civiele professionals.

Edwin, Salesmanager

Onze civiele techniek vacatures.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.