Vacatures voor bouwkundig talent.

Bouwkundige vacatures​

In de bouwsector gebeurt veel.

In de bouwsector gebeurt veel! Het is de branche waarin voor jou als professional veel kansen liggen. Het bouwproces verandert, wat van bouwtechneuten gevraagd wordt ook. Duurzaamheid is essentieel, net als resultaatgericht samenwerken.

De woningbouwmarkt blijft groeien, dat geldt voor een deel van het land ook voor de utiliteitssector. Binnen de renovatiesector ligt de focus voor aannemers steeds meer op energieneutraal renoveren van sociale huurwoningen om bij te dragen aan landelijke doelstellingen. In de nieuwbouw verandert er ook veel. Doordat er steeds meer met halffabricaten gewerkt wordt die op de bouwplaats worden afgeleverd, wordt het logistieke proces omvangrijker. Waar de voorbereiding van projecten eerder een klein onderdeel was in vergelijking met de uitvoering, ligt dat nu totaal anders.

Functies veranderen of
& worden samengevoegd.

Functies veranderen of worden samengevoegd. Ook zien we nieuwe functies ontstaan, waar andere juist verdwijnen. Er wordt van bouwtechneuten gevraagd dat zij op een andere manier denken. Daar worden zij goed bij begeleid door Eminent en onze opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat capaciteiten van onze professionals in de bouw tot hun recht komen en dat competenties verder uitgebouwd kunnen worden. Daarom investeren we in opleidingen. Het is mooi om te zien dat de mens binnen bouwbedrijven steeds centraler komt te staan, zowel bij de traditionele en vaak kleinere bouwbedrijven als bij de grote landelijke bouwbedrijven waar onze professionals werken aan het waarmaken van hun ambities.

“Ieder gebouw is anders, dat is zo mooi aan de bouwsector! Vooral als je ziet welke rol onze professionals daarin spelen.

Mitchell, Senior Adviseur Bouw

Onze bouwkunde vacatures.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel
antwoord op
jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.