Sean Armitage:
Senior adviseur civiele techniek

Sean Armitage

Good vibes.

“Als adviseur help ik zowel bedrijven, evenals kandidaten in het begeleiden en behalen van ambities. Zij het op personeelsvlak – en op persoonlijk vlak.”
De rol als Adviseur binnen Eminent is erg uitdagend en dynamisch. Het ene moment zit ik om tafel met een professional en praten we over ambities, het andere moment fungeer ik als sparringpartner van mijn opdrachtgevers en verdiep ik me in personele uitdagingen. Ik krijg enorm veel energie van het realiseren van de juiste match tussen professional en opdrachtgever. De mens centraal stellen en de ambities van beide partijen kunnen waarmaken, dat is wat het vak zo mooi maakt. Ik vind het belangrijk om als adviseur goed op de hoogte te zijn van wat er speelt bij mijn opdrachtgevers en professionals, zodat ik tijdig kan anticiperen op wensen en behoeften. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden binnen de markt, benader mij gerust. Graag ga ik het gesprek met je aan!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Werken bij Eminent betekent voor mij verantwoordelijkheid & vrijheid in je werkzaamheden en het opbouwen van een interessant netwerk. Ook het ontwikkelen van je skills & inhoudelijke kennis kan hier goed!

Wist je dat?

Wist je dat Leiden ook wel het Venetië van het Westen wordt genoemd? Feitje van een Leidenaar 😉

Volg Sean op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.