Eline Venneman:
Adviseur Bouw

Eline Venneman

Iedereen heeft unieke talenten.

Als adviseur bouw spreek ik iedere dag met gepassioneerde vakmannen en -vrouwen die allemaal hun unieke talenten, wensen en ambities hebben.
Daarbij vind ik het belangrijk om écht te kijken naar de professional die tegenover mij zit, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar zijn/haar droombaan. Iedere dag met plezier naar het werk gaan; dat is waar ik voor ga en voor sta! Daarnaast bouw ik graag een duurzame samenwerking op met opdrachtgevers, waarbij ik ernaar streef om de organisatiecultuur helder in beeld te krijgen. Met oprechte interesse en een frisse, kritische blik ga ik te werk, om zo een perfecte match tussen professional en opdrachtgever te vinden.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent heb ik een ontzettend veelzijdige, dynamische baan die me veel uitdaging biedt. Bovendien krijg ik volop vrijheid om zelf invulling en sturing te geven aan mijn werkdagen. Al vanaf dag één voel ik me welkom binnen de organisatie.

Wist je dat?

Ik de Londen Marathon heb gelopen? Ik ben een fanatieke hardloper die het liefst nog voordat mijn werkdag begint een rondje rent!

Volg Eline op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.