Eline Venneman:
Corporate Recruiter

Eline Venneman

Iedereen heeft unieke talenten.

Vanuit mijn functie als corporate recruiter streef ik ernaar om een sterk team te creëren binnen Eminent dat bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Dit doe ik door op zoek te gaan naar nieuwe collega’s die met hun talenten en competenties perfect passen bij de bedrijfscultuur en doelstellingen. Door te investeren in een team van gemotiveerde professionals, creëren we namelijk een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en het beste uit zichzelf haalt!

Vanaf het allereerste contact tot aan de onboarding ben ik nauw betrokken bij het wervingsproces. In de praktijk kun je hierbij denken aan het voeren van sollicitatiegesprekken, het stroomlijnen van onze sollicitatieprocedure, het opstellen en uitvoeren van een strategisch recruitmentplan en het versterken van onze employer branding. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de optimalisering van onze inwerk- en onboardingstrajecten, zodat nieuwe collega’s zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent heb ik een ontzettend veelzijdige, dynamische baan die me veel uitdaging biedt. Bovendien krijg ik volop vrijheid om zelf invulling en sturing te geven aan mijn werkdagen. Al vanaf dag één voel ik me welkom binnen de organisatie.

Wist je dat?

Ik de Londen Marathon heb gelopen? Ik ben een fanatieke hardloper die het liefst nog voordat mijn werkdag begint een rondje rent!

Volg Eline op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.