Melle Vloedgraven:
Adviseur Bouw

Melle Vloedgraven

Juiste match voor beide partijen.

Bij Eminent ben ik als adviseur mede verantwoordelijk voor het vinden en selecteren van bouwkundig talent voor Oost-Nederland. Mijn focus ligt op het maken van de beste match, zodat zowel de kandidaat als de opdrachtgever de vruchten kan plukken van mijn werkzaamheden.

Die match maken gebeurt beide kanten op: Zo ga ik opzoek naar de beste organisatie voor een kandidaat, maar ook naar de ideale kandidaat voor een organisatie. Het netwerk van Eminent en mijn persoonlijke netwerk kunnen dus voor zowel werknemers als werkgevers van waarde zijn. De insteek van ons detacheringsproces is dus het maken van een goede match. Dat wil ik voor elkaar krijgen door goed persoonlijk contact te hebben met alle betrokken partijen. 

Ik ben van mening dat een goede match pas gemaakt kan worden als ik echt weet wie een kandidaat is, en welke cultuur er bij een organisatie heerst. Eminent erkent dit, daarom haal ik veel voldoening uit het werken bij dit bedrijf en zal ik er alles aan doen om de juiste matches te blijven maken!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Het werk bij Eminent is elke dag anders. Je hebt te maken met veel verschillende mensen, waardoor je iedere dag weer wat kan opsteken van collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Naast vakkennis doe je bij Eminent ook heel veel mensenkennis op. Dat helpt je niet alleen in het verder in het verloop van je professionele carrière, maar daar heb je je hele leven profijt van. Naast het harde werken is er bij Eminent veel ruimte voor gezelligheid en voelt een collega eerder aan als een vriend. Work hard, play hard is bij Eminent echt van toepassing!

Wist je dat?

Ik een enorme sportfanaat ben? Het liefst volg ik iedere competitie die er op de wereld te vinden is.

Volg Melle op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.