Anouk Visser: Financieel manager

Anouk Visser

Een financieel gezonde organisatie.

Vanuit mijn functie als financieel manager streven we ernaar een financieel gezonde organisatie te zijn. Dat realiseren we door een hoge mate van betrouwbaarheid en een goede financiële stroom. Door gedegen rapportages en analyses samen te stellen geven we andere collega’s binnen Eminent inzicht in de financiële situatie en hun aandeel daarin.
We werken met een ambitieus team van collega’s die allemaal verantwoordelijk zijn voor hun eigen business en hun aandeel in het resultaat van Eminent. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat voor onze collega’s, professionals, opdrachtgevers en leveranciers financieel alles goed geregeld is. Op dat vlak is de financiële afdeling het visitekaartje van Eminent. Alles tot in detail regelen en afspraken nakomen zit in ons DNA. We laten graag een goede indruk achter en investeren in langdurige relaties, een goede financiële administratie is daarbij essentieel.
Anouk Visser

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Alles tot in detail regelen zit in ons DNA, voor collega’s, professionals en opdrachtgevers. Dat iedereen daaraan een eigen bijdrage levert is typisch Eminent.

Volg Anouk op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.