Jurgen Schroevers:
Senior Recruiter Installatietechniek

Jurgen Schroevers

Maken van een duurzame match.

Wisselen van baan kan veel impact hebben en brengt veel vragen met zich mee. Waar ben ik goed, wat vind ik leuk om te doen, welke omgeving past het beste bij mij? In mijn rol binnen de arbeidsbemiddeling kan ik veel waarde zijn door samen met iemand op zoek te gaan naar de antwoorden op deze vragen.

Hierbij is niet het doel om zo snel mogelijk een match te maken, maar juist om zorgvuldig op zoek te gaan naar een duurzame match. Dat bereik ik door oprechte interesse, enthousiasme en relevante kennis van de branche.

Een van de voordelen van Eminent is het grote, landelijke netwerk. We kennen onze opdrachtgevers en kunnen vanuit die relatie effectief op zoek gaan naar de juiste match. Wij kunnen een adviserende rol aannemen bij jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging, zodat jij ons kunt gebruiken als zaakwaarnemer met als doel jouw nieuwe droombaan!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Werken bij Eminent betekent werken in een professionele omgeving met gedreven collega’s, op zoek naar de beste professionals.

Wist je dat?


Wist je dat de gemiddelde kosten voor het vervullen van een vacature zo’n 4.000 euro bedraagt? Het aannemen van een nieuwe medewerker kost dus veel geld voor een organisatie, dan kun je er maar beter zeker van zijn dat een kandidaat ook écht past. Daar ligt de toegevoegde waarde van Eminent en in het bijzonder: van mij.

Volg Jurgen op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.