Robin Fraiponts:
Adviseur civiele techniek

Robin Fraiponts

Opbouwen van een uitgebreid netwerk.

Als Adviseur Civiele Techniek streef ik naar het opbouwen van een uitgebreid netwerk, waarbij mijn focus ligt op het vinden van geschikte kandidaten die voldoen aan de specifieke eisen van opdrachtgevers. Het omgekeerde komt ook voor, waarbij we op zoek gaan naar passende opdrachtgevers die aansluiten bij de specifieke eisen van de kandidaat. De authentieke en persoonlijke benadering, zowel door mij als door Eminent, vormt een kenmerkend aspect van mijn werk. Het creëren van een sterke band tussen opdrachtgever en kandidaat vind ik dan ook een prachtig proces.

Mijn rol als Adviseur Civiele Techniek is buitengewoon afwisselend. Van bedrijfsbezoeken om nieuwe kandidaten voor te stellen tot persoonlijke ontmoetingen met kandidaten door heel Nederland; deze functie biedt een boeiend en gevarieerd perspectief. Het uiteindelijke samenkomen van kandidaat en opdrachtgever, en het ervaren van een oprechte connectie, vormen mijn dagelijkse motivatie om de volgende dag nog beter te presteren!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Werken bij Eminent zou ik omschrijven als werken in een hecht team, waar een informele sfeer hangt, maar waar tegelijkertijd keihard gewerkt wordt. Geen enkele dag is hetzelfde en je hoeft je echt niet te vervelen. Het vinden en maken van de connecties tussen kandidaat en opdrachtgever is voor mij het hoogtepunt van dit werk.

Wist je dat?

Wist je dat ik van skiën voorheen mijn werk wilde maken?

Volg Robin op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.