Jan Wacht:
Directeur

Jan Wacht

Passie voor het vak.

In 2010 richtte ik vanuit mijn passie voor het vak Eminent op. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde detacheringspartner voor hoger opgeleide technici en technische bedrijven.
De afgelopen jaren heeft Eminent zich flink ontwikkeld en ook voor de komende tijd staan er interessante ontwikkelingen op stapel. Dankzij collega’s die mijn passie delen en onze focus op ondernemerschap en innovatie, is Eminent een interessante partner voor zowel professionals als voor bedrijven. We zijn namelijk meer dan alleen een detacheerder. Onze missie is het waarmaken van ambities en dat motiveert ons dagelijks om creatief en innovatief te zijn, om net die stap extra te zetten en dieper te graven. We zijn het verlengstuk van het bedrijf van onze opdrachtgevers en voelen ons medeverantwoordelijk voor een passende loopbaan voor onze professionals. Deze gedrevenheid maakt ons succesvol.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Ambities waarmaken doen we samen, daar is Eminent zelf het allerbeste voorbeeld van. Talent zit op de juiste plek en maakt het verschil, daardoor groeien we ieder jaar weer.

Wist je dat?

Wist je dat ik zo’n zes keer per week in de sportschool te vinden ben. Je kunt dit wel een beetje een uit de hand gelopen hobby noemen…

Volg Jan op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.