Ruben Bouwman:
Adviseur Bouw

Ruben Bouwman

Samen uitblinken.

In mijn functie als Adviseur Bouw ben ik gefocust op het bevorderen van samenwerking tussen diverse partijen. Het inspirerende gesprek over de drijfveren van zowel kandidaten als organisaties, en het vinden van de perfecte match, geeft me een boost. In een wereld die steeds sneller draait, geloof ik sterk in het behouden van aandacht voor de mens achter de functie.

Binnen Eminent omarmen mijn collega’s en ik een unieke benadering, waarbij we streven naar het laten excelleren van kandidaten en organisaties in hun gedeelde passie. Als Adviseur Bouw bij Eminent ervaar ik een uiterst dynamische rol. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, van bedrijfsbezoeken tot persoonlijke ontmoetingen met diverse individuen. Het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende taken geeft me energie.

Maar het hoogtepunt van mijn werk? Dat is wanneer ik zie dat kandidaten en organisaties perfect op elkaar aansluiten en elkaar naar nieuwe hoogten tillen. Voor mij is dat het ultieme doel!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Werken bij Eminent betekent voor mij ontwikkeling, ondernemerschap en zelfstandigheid. Dit gecombineerd met veel gezelligheid in een talentvolle omgeving.

Wist je dat?

Mijn achternaam ontzettend goed aansluit bij mijn functie, ik nog nooit een biertje gehad heb en regelmatig nieuwe sporten uitprobeer!

Volg Ruben op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.