Onze waarden.

Werken bij Eminent

Wat we belangrijk vinden.

Onze waarden zijn kraakhelder en verweven in het Eminent DNA. Je ziet ze terug in onze manier van werken, in de gedrevenheid van alle collega’s, in de kracht van samenwerken. Ambities waarmaken doen we samen, dat is de kracht van Eminent!

Groei

Wat groei betekent voor onze collega’s.

Het enthousiasme, de ontwikkeling, de innovatie, de beweging. Dit is wat groei binnen Eminent betekent. Groei van onze collega’s en van ons bedrijf. Het zorgt voor een energie die je moet ervaren en waar je geen genoeg van krijgt! Lars, Mitchell en onze directeur Jan vertellen je er meer over.
Groei

Toewijding

Die kenmerkende energie.

Wat we bij Eminent allemaal met elkaar gemeen hebben is dat we graag scoren! We werken dagelijks aan het behalen van onze persoonlijke en gezamenlijke doelen. De toewijding die je bij alle collega’s ziet maakt ons team ontzettend sterk. We zijn vastbesloten om van betekenis te zijn voor professionals en opdrachtgevers. We motiveren en inspireren elkaar en we vullen elkaar aan. Dankzij onze onstuitbare energie weten we te scoren, en die successen worden natuurlijk goed gevierd!
De energie van Eminent

Ondernemerschap

Je eigen toko runnen.

Onze adviseurs en salesmanagers zijn ondernemers in hart en nieren. Ze runnen hun eigen toko en weten wat ervoor nodig is om succesvol te zijn. Ondernemerschap is kenmerkend voor Eminent. De dynamiek die ermee gepaard gaat, de drang om te blijven innoveren en het lef om in diepe te springen. Je kunt natuurlijk rekenen op de beste trainingen en coaching om de beste ondernemer in je vakgebied te worden. En het leuke is, je onderneemt vanuit de kracht van jouw talent.
Ondernemerschap

Samenwerken

Ambities waarmaken doen we samen.

Wat werken binnen Eminent bovenal kenmerkt is dat we nauw met elkaar samenwerken. Ambities waarmaken doen we samen! We helpen elkaar verder en maken elkaar sterker. Je eigen ambities zijn minstens zo belangrijk als de ambities van ons bedrijf. Er is binnen Eminent daarom ook veel ruimte voor het ontwikkelen van jouw talent. Bijvoorbeeld door te werken aan projecten die je op het lijf geschreven zijn. Benieuwd hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Lees er meer over.

Wij staan voor je klaar

Wil je deel uitmaken van ons team?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!