Mitchell Spier:
Vestigingsmanager

Mitchell Spier

Good vibes.

Good vibes, samen de schouders eronder, even knallen, gas erop, snel schakelen! Veel gehoorde quotes uit de vestiging Rotterdam. Aan mij als Vestigingsmanager om te zorgen voor een fijne werkomgeving met een goede sfeer.

In de commerciële wereld is er namelijk niets zo belangrijk als een positieve mindset. Aan mij de taak om nieuwe en bestaande collega’s in het zadel te helpen en waar ik voor eenieder dien als vraagbaak en sparringspartner. Samen ambities waarmaken! Good vibes, samen de schouders eronder, even knallen, gas erop, snel schakelen! Veel gehoorde quotes uit de vestiging Capelle. Aan mij als Vestigingsmanager om te zorgen voor een fijne werkomgeving met een goede sfeer. In de commerciële wereld is er namelijk niets zo belangrijk als een positieve mindset. Aan mij de taak om nieuwe en bestaande collega’s in het zadel te helpen en waar ik voor eenieder dien als vraagbaak en sparringspartner. Samen ambities waarmaken!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Eminent is echt een coole werkgever. Met goede arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s en een moderne en flexibele organisatie. Met als kers op de taart de jaarlijkse ‘trip’.

Wist je dat?

Wist je dat je mij alle vragen kan stellen dat je wil stellen? Ik sta altijd open voor een goed gesprek of discussie!

Volg Mitchell op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.