Sander Mammen:
Salesmanager Overheid

Sander Mammen

Professionals koppelen.

Als Salesmanager Overheid ben ik dagelijks bezig professionals te koppelen aan de leukste opdrachten binnen de overheid” Samen met mijn collega Simon Kruit ben ik bezig om Eminent binnen gemeenten, waterschappen, provincies en omgevingsdiensten op de kaart te zetten als de partner de civieltechnische en bouwkundige functies.

Door echt naast de opdrachtgever te gaan zitten en mee te denken over de inzet binnen de flexibele schil, komen we eigenlijk altijd tot een goede match. Het begeleiden van civieltechneuten (werkvoorbereiders, toezichthouders, beheerders en projectleiders) en bouwkundigen (projectleiders, gebouwenbeheerders en assetmanagers) die binnen de overheid aan de slag willen is onze kerntaak en we ondersteunen onze professionals altijd met raad en daad. Kortom we zien onszelf als een echte sparringpartner voor zowel de professional als de opdrachtgever binnen de diverse technische functies bij de overheid.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Vrijheid en ondernemerschap worden door Eminent perfect gefaciliteerd. Kantoren met fijne werkplekken, goede sfeer en prettige collega’s zorgen ervoor dat je altijd op je top kan functioneren.

Wist je dat?

Ik ook binnen de gemeente werkzaam ben geweest, en dat ik deze ervaring dagelijks gebruik om te  kunnen sparren met professionals en opdrachtgevers.

Volg Sander op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.