Gijs Deliën:
Adviseur civiele techniek

Gijs Deliën

Opbouwen van een uitgebreid netwerk.

Mijn functie binnen Eminent is Adviseur Civiele Techniek. Civiele Techniek is een onderdeel van de techniek dat zich bezighoudt met het ontwerpen, bouwen, en ook onderhouden van de grote bouwwerken en infrastructuren die van essentieel belang zijn voor de samenleving. Hierbij kan je denken aan het wegennetwerk dat heel Nederland verbindt, maar ook het Openbaar Vervoer. Maar ook de dijken, kanalen, sluizen, etc. zijn hier onderdeel van.

Voor mij betekent het het koppelstuk zijn tussen de werknemers die naar een mooie nieuwe uitdaging zoeken, of juist een uitdagende start, en bedrijven die op zoek zijn naar geschikt personeel.

Hierin is het belangrijk dat je oprechte interesse toont in beide partijen om te achterhalen wat er nou precies gezocht wordt. Een starter op de arbeidsmarkt kan er baat bij hebben om bijvoorbeeld bij een grotere partij te starten zodat die goede begeleiding ontvangt en de tijd heeft zich te acclimatiseren aan het werkend leven. Terwijl een wat kleiner bedrijf juist meer op zoek kan zijn naar een werknemer met meer ervaring die als zelfstandige direct aan de slag kan gaan.

Deze diversiteit aan werkzaamheden in combinatie met het vele menselijke contact maken het voor mij een uitdagende en toch plezierige functie! Uiteraard helpt het ook te weten dat je mensen oprecht gelukkig kan maken door hen te helpen met hun volgende stap in hun carrière.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.

Wist je dat?

Wist je dat ik in Afrika heb gewoond toen ik pas net geboren was? Vanaf mijn geboorte tot mijn tweede heb ik in Ghana gewoond vanwege de werkzaamheden van mijn moeder op dat moment. Wel ben ik gewoon in Nederland geboren, maar vrijwel direct na mijn geboorte ben ik weer naar Ghana gegaan.

Volg Gijs op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.