Pablo Jochems: Adviseur Werktuigbouwkunde & Industrie

Pablo Jochems

Naar wensen luisteren.

Als Adviseur Werktuigbouwkunde & Industrie bij Eminent is het belangrijk om zowel naar de wensen van professionals als opdrachtgevers te luisteren. Bij mij staat luisteren dan ook centraal.

Ik neem de tijd om te begrijpen wat professionals echt nodig hebben in hun volgende uitdaging en wat opdrachtgevers zoeken in hun ideale teamlid. Door aandachtig te luisteren, kan ik een betere match maken. Of het nu gaat om het vinden van die ene vaardigheid die een opdrachtgever zoekt of het ontdekken van de passie en ambities van een professional, luisteren is de sleutel tot het creëren van betekenisvolle verbindingen.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent krijg je de unieke kans om te groeien als professional en jouw sterke kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Je wordt aangemoedigd om een werkwijze te ontwikkelen die perfect bij jou past, zodat je op persoonlijk vlak kunt uitblinken in je werk.

Wist je dat?

Wist je dat ik in vier verschillende landen en drie continenten heb gewoond? Je kan mij dus beschrijven als een echte wereldburger.

Volg Pablo op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.