Floris Koorenhof:
Content Marketeer

Floris Koorenhof

De juiste mensen, op de juiste plek.

Als contentmarketeer bij Eminent, focus ik mij elke dag op het aanspreken van de juiste doelgroep. Professionals een duwtje in de goede richting geven, door middel van onze gezamenlijke strategieën. Dat geeft enorme voldoening.

Content maken die er mooi uit ziet kan bijna iedereen, maar de juiste professionals bereiken is wat deze functie uitdagend houdt. Hoe ik het zie? Een effectieve marketingstrategie is als een kompas voor professionals: het wijst hen de weg naar succesvolle plaatsingen en levert duurzame relaties met werkgevers op. Om daar ook maar een kleine rol in te mogen spelen, maakt elke dag de moeite waard.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Eminent is een enorm bruisend bedrijf. De motivatie onder iedereen die betrokken is, geeft veel energie voor de toekomst. Voor mij persoonlijk is het belangrijkste dat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen en juist dat draagt Eminent heel hoog in het vaandel.

Wist je dat?

Ik veel uiteenlopende hobby’s heb? Van het sparen en luisteren van lp’s, tot een potje padel en het volgen van Formule 1. Ook bezoek ik met vrienden graag festivals en trap ik een aantal keer per week een balletje, in een vriendenteam.

Volg Floris op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.