Jasper Fokker:
Adviseur civiele techniek

Jasper Fokker

De perfecte match.

Als adviseur ben ik op zoek naar de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Hierbij is het de uitdaging om te voldoen aan de wensen en behoeften van beide partijen!

Mijn persoonlijke doel is om ervoor te zorgen dat jij elke dag blij je bed uitstapt om vervolgens naar je (droom)baan te gaan. Ik vind het leren kennen en tijd nemen voor zowel de wensen en behoeften van de professional als van de opdrachtgever enorm van belang. Ik kom zelf namelijk elke dag nog steeds uit blij mijn bed uit om naar Eminent filiaal te rijden. Ik krijg energie van het werk dat ik mag doen en de gezamenlijke resultaten die ik samen met collega’s, Professionals en opdrachtgevers mag neerzetten!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent krijg je genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen op professioneel- en persoonlijk vlak. Daar mag nog eens bijkomen dat je werkt in een gezellig team!

Wist je dat?

Wist je dat ik vroeger floreerde op de basketbalvelden? Ik heb jarenlang in het Nederlands Team mogen spelen in de jeugd en heb hierbij veel van de wereld gezien.

Volg Jasper op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.