Julius Luning:
Adviseur civiele techniek

Julius Luning

Oprechte interesse.

Als Adviseur Civiele Techniek streef ik er dagelijks naar om de perfecte match tussen opdrachtgevers en technische professionals te maken. De wens van de professional staat hierbij centraal.

Mijn aanpak? Het onderhouden van een breed netwerk en goed luisteren naar de individuele wens van technische talenten. Onder het genot van een bak koffie ga ik graag persoonlijk in gesprek met professionals om zo de persoon achter het cv te leren kennen. Oprechte interesse en een persoonlijke klik is hierbij enorm belangrijk. Op deze manier kan ik het beste resultaat behalen en maakt dit mijn functie dynamisch en uitdagend.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent maak ik deel uit van een gezellig en nauw verbonden team. De combinatie tussen een informele werksfeer en de gedrevenheid van alle collega’s geeft mij enorm veel energie. De verantwoordelijkheid in combinatie met de vrijheid binnen dit werk zorgt voor een goede balans. De waardering die je terugkrijgt van een professional die enthousiast begint aan een nieuwe uitdaging zorgt ervoor dat ik elke dag opnieuw een stapje extra wil zetten.

Wist je dat?

Wist je dat ik dagelijks met sport bezig ben? Of het nou op het voetbalveld is of in de sportschool, ik geef elke dag 100%. Dit houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik mijn dagelijkse werkzaamheden nog beter kan uitvoeren.

Volg Julius op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.