Björre Meijer:
Recruiter civiele techniek

Björre Meijer

De persoon achter de cv.

Als recruiter civiele techniek ben ik erop gebrand om jou, als technisch talent, te begeleiden naar die perfecte vervolgstap in jouw professionele carrière. Dit kan zowel in de ondergrondse- als de bovengrondse infrastructuur.

Als kandidaat staan jouw ambities, wensen en visie hierin altijd centraal. Deze achterhaal ik tijdens een intake, waarin ik vooral geïnteresseerd ben naar de persoon achter jouw cv. Door samen een bak koffie te doen en het gesprek aan te gaan houd ik mijn werk niet alleen dynamisch, maar krijg ik ook het beste beeld van jou. Deze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van de concurrentie en vergroot jouw kans op werkplezier!

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent werken betekent deel uitmaken van een jonge organisatie waar iedereen toegankelijk is voor vragen of hulp, en waar er altijd ruimte is voor de nodige humor.

Wist je dat?

Ik heb de studie Sportkunde afgerond, het was hierin altijd mijn doel om anderen te helpen naar een gezondere leefstijl en een actiever leven. Na afronding van mijn studie ben ik bij Eminent gekomen, hier werk ik nog dagelijks aan de doelstelling om anderen te helpen, alleen nu naar meer werkplezier.

Volg Björre op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.