Detachering en opleiden.

Persoonlijke ontwikkeling.

We zeggen niet voor niets dat ambities waarmaken iets is dat we samen doen. Het vinden van de juiste professional is niet het enige dat we doen, we ondersteunen deze professionals ook bij hun persoonlijke ontwikkeling en pakken samen met onze opdrachtgevers opleidingsvraagstukken op. Dat betekent bijvoorbeeld dat we opleidingen, trainingen en cursussen aanbieden die professionals – en vaste medewerkers – helpen bij het waarmaken van ambities. Of het nu gaat om persoonlijke ambities of de ambities die het bedrijf nastreeft. We werken samen met erkende opleiders en we zijn gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding van professionals, waardoor u profiteert van een complete dienstverlening.

Detachering volgens Eminent

Detachering volgens Eminent.

VEEL AANDACHT VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.
Filip is vestigingsmanager bij Eminent en heeft een duidelijke visie op persoonlijke ontwikkeling binnen de detacheringsbranche. Hij vertelt wat detachering bij Eminent inhoudt en welke rol persoonlijke ontwikkeling hierin speelt.

Detachering en opleiden

Duurzame inzetbaarheid vergroten

“Ik zie opleiden als investeren in de toekomst van je bedrijf, het is belangrijk om hier pro-actief mee aan het werk te gaan. Hiermee houd je medewerkers scherp en eager. Bij Eminent zien we het opleiden van technische professionals als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. We werken daarom nauw samen met onze opdrachtgevers om het tekort aan technisch personeel op de arbeidsmarkt terug te dringen en om de duurzame inzetbaarheid van technisch talent te vergroten”, aldus Edwin Wendrich, Business Unit Manager bij Eminent
We faciliteren uiteenlopende opleidingen die professionals en bedrijven helpen bij het waarmaken van ambities. Denk aan opleidingen en trainingen zoals Autocad op alle niveaus en BIM modelleren, maar ook de basiscursus UAV/GC of zelfs HBO Bouwkunde duaal faciliteren we. Daarnaast is er veel aandacht voor de ontwikkeling van soft skills door het aanbieden van trainingen zoals persoonlijke effectiviteit, persoonlijke leiderschap en timemanagement. Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel
antwoord op
jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!