Judith Wüst:
Content Marketeer

Judith Wüst

Always creating content.

Vanuit mijn passie voor content ben ik altijd bezig met het overbrengen en vertellen van verhalen. Ik kijk altijd kritisch welk verhaal zich leent voor welke contentvorm en/of kanaal. Ik wil er zeker van zijn dat tekst en beeld elkaar versterken, want alleen dan klopt het totaal plaatje.

Ook geloof ik niet dat er één juiste manier is om iets aan te pakken, in een zeer beweeglijk en snel ontwikkelend online (social) landschap, is het belangrijk om altijd te blijven analyseren, evalueren en optimaliseren. Doordat dit een continu proces is, wordt mijn werk nooit saai. We blijven altijd doorleren en zodoende doorgroeien. Datzelfde hoop ik te bereiken met de kanalen en verhalen van Eminent.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Binnen Eminent doe je er echt toe. Jij, je verhaal en jouw ambities worden gezien en gehoord. Met de juiste motivatie kun je hier echt heel veel bereiken.

Wist je dat?

Wist je dat ik naast mijn passie voor content, ook een grote passie voor Hardstyle heb? Het liefst combineer ik deze twee, zo sta ik geregeld als razende reporter op de mooiste festivals! Always creating content.

Volg Judith op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.