Ben jij onze nieuwe collega?

Werken bij Eminent

Ambities waarmaken bij een organisatie die inspireert

Op zoek naar een werkgever waar jij jouw ambities kunt waarmaken, waar je jouw ondernemende kwaliteiten volop kunt benutten en waar successen gevierd worden? Welkom bij Eminent! Streef samen met ons naar de beste resultaten terwijl we met beide benen op de grond staan. Soms zelfs met onze voeten in de klei. We hebben grootse dromen en een concrete aanpak. Dat betekent dat we mikken op het hoogst haalbare en doorgaan waar anderen stoppen. Dat doen we niet voor niets, we weten goed waar onze kracht ligt en welke talenten we in huis hebben om onze professionals en onze opdrachtgevers met elkaar te verbinden. Om ambities waar te maken.

De juiste mentaliteit
Dankzij onze mentaliteit, de talenten van onze specialisten en de vrijheid die zij krijgen om hun (commerciële) ideeën uit te voeren, groeit Eminent flink. Niet vreemd! We maken graag een goede indruk en investeren daarom in onze talenten. Niet alleen bieden we volop doorgroeimogelijkheden, je krijgt ook de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen dankzij coaching op maat en passende opleidingen. Daarnaast vinden we het ontzettend belangrijk om successen te vieren. We organiseren daarom met regelmaat gezellige borrels en gaan ieder jaar gezamenlijk op skivakantie.

Openstaande vacatures

Zoals je merkt zijn we ambitieus en blijven we groeien. Daarom zijn we doorlopend op zoek naar talent met een ondernemersgeest. Solliciteer op één van de openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie

• Werken als Adviseur Werving & Selectie in Apeldoorn >>
• Werken als Adviseur Werving & Selectie in Capelle a/d IJssel >>
• Werken als Recruiter in de regio Apeldoorn >>
• Werken als PHP Developer in Apeldoorn >>

Wij zijn jouw nieuwe collega’s

Benieuwd naar jouw  nieuwe collega’s? Maak alvast kennis met ze.Sfeer proeven
Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.