Detachering volgens Eminent.

Detachering volgens Eminent.

VEEL AANDACHT VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.
Roelf-Jan Aanstoot is Commercieel Manager bij Eminent en heeft een duidelijke visie op persoonlijke ontwikkeling binnen de detacheringsbranche. Hij vertelt wat detachering bij Eminent inhoudt en welke rol persoonlijke ontwikkeling hierin speelt.

Detacheren is natuurlijk feitelijk het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Maar dat is wat te kort door de bocht. We werken met mensen en ondersteunen hen bij het maken van een stap in hun carrière, wat ook grote invloed heeft op hun sociale leven, de manier waarop ze in de maatschappij staan en hun toekomstperspectief. Dan voldoet alleen bemiddeling naar een nieuwe werkgever simpelweg niet, er komt een stuk persoonlijke ontwikkeling en gedegen begeleiding bij kijken. Eminent fungeert voor technische professionals als springplank naar de toekomst, we werken samen met hen aan het waarmaken van ambities.

EIGEN ERVARING
Binnen Eminent is enorm veel mogelijk op het gebied van ontwikkelen en opleiden, dat heb ik zelf ook mogen ervaren. Vanuit mijn persoonlijk ontwikkelplan heb ik een young potential traject gevolgd. Ik kreeg mijn drijfveren duidelijker voor ogen en heb binnen Eminent kunnen doorgroeien naar Commercieel Manager. Een functie binnen het bedrijf die me op het lijf geschreven is. Dit geeft goed weer hoe Eminent tegenover opleiden en persoonlijke ontwikkeling staat: alles is bespreekbaar en te faciliteren. Dit geldt zowel voor onze adviseurs en backoffice medewerkers als voor de technische professionals die we bemiddelen naar een nieuwe baan.

Het totale plaatje.

Net als dat we bij detachering graag een complete dienstverlening bieden, doen we dat ook bij opleiden. We bieden onze professionals een stuk begeleiding en persoonlijk advies. De knowhow van onze adviseurs is hierin onmisbaar. Bij veel professionals bestaat er een opleidingsbehoefte, al is die nog niet altijd even helder. Aan ons om dit helder te krijgen en professionals te ondersteunen bij het waarmaken van hun ambities. Hiermee vergroten we ook direct de duurzame inzetbaarheid van onze professionals. Dat is detachering volgens Eminent.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

ZZP opdrachten overheid

Via defensie en de zorg naar techniek – de carrière switch van Anne Hussaarts

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!