Jubileumreis Dubai.

Jubileumreis Dubai.

Onze jubileumreis naar Dubai was al legendarisch voordat het zover was. Het moest een perfecte combinatie worden van teambuilding en inspiratie, van fun en het vergroten van kennis. Dat is gelukt! We vierden ons tienjarig bestaan met al onze collega’s op een plek dat een walhalla is voor techniekliefhebbers en waar ze als geen ander weten wat grenzen verleggen inhoudt. Geen beter decor dus om onze collega’s te verwonderen en te inspireren.

Investeren in onze medewerkers.

“Wanneer je als detacheerder staat voor goed werkgeverschap, moet je zelf het goede voorbeeld geven. Dat doet Eminent ontzettend goed”, vindt onze collega Edwin (Business Unit Manager). Daar sluiten we ons volledig bij aan. We investeren dan ook graag in onze medewerkers. Sparren over ambities is aan de orde van de dag. Onze collega’s volgen trainingen om zichzelf te blijven ontwikkelen en uitdagen en maken gebruik van persoonlijke coaching. Heb je een geniaal idee? Ga ermee aan de slag! Er is ontzettend veel mogelijk wanneer je werkt bij Eminent. Dat leidt tot betrokken, gemotiveerde en enthousiaste collega’s die samen werken aan het waarmaken van ambities. De behaalde successen vieren we altijd samen, dit jaar combineerden we dat met het tienjarig bestaan van Eminent.
Video Thumbnail

GROOT, GROTER, GROOTST
“De sky is in Dubai letterlijk the limit! Het is niet te bevatten dat er in relatief korte tijd zoveel rijkdom uit de grond gestampt is. In Dubai staan de mooiste gebouwen, gemaakt van de duurste materialen en ontworpen door de meest vooraanstaande architecten”, aldus Anneloes, Adviseur Bouw bij Eminent. Een gids nam ons mee langs de belangrijkste highlights en toekomstige publiekstrekkers. “In Dubai moet alles het vorige overtreffen. Het kan altijd grootser en mooier”, is ook de conclusie van Edwin. “Er wordt niet gedacht ‘het kan niet’. Vakmensen worden van over de hele wereld ingevlogen om hun bijdrage te leveren. Perfectie wordt tot in ieder detail nagestreefd.”

ONDERLINGE BAND IS NOG HECHTER
“De reis naar Dubai heeft heel Eminent nog dichter bij elkaar gebracht en de onderlinge band nog hechter gemaakt. We zijn echt samen één en hebben veel nieuwe herinneringen gemaakt”, aldus Anneloes. Naast het boosten van onze vakkennis, stond teambuilding centraal tijdens de jubileumreis. Dat betekende uit eten op de meest unieke plekken, ziplinen over de haven, op jetski’s langs de Dubai skyline, met jeeps driftend door de woestijn, dansen op het strand. “Wat een ervaring!”, aldus Mark, ICT Manager bij Eminent. “We hebben elkaar zo veel beter leren kennen, met als decor het prachtige Dubai.”

Gerelateerde artikelen.

Studeren en werken bij Eminent: het verhaal van Max

Duurzame samenwerkingen in beeld: INNQ

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!
Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!