Investeren in teambuilding.

Investeren in teambuilding.

Veel lachen, elkaar uitdagen en effectief samenwerken. Zo zou je een Eminent teamdag kunnen omschrijven. Een hele dag bevonden we ons op een ‘forteiland’, wat ons letterlijk uit onze dagelijkse werkomgeving haalde. Dat we bij Eminent wel houden van een uitdaging en flink wat competitie werd tijdens deze dag ook weer goed duidelijk! We maakten samen concrete plannen voor volgend kwartaal en daagden elkaar uit tijdens alle teambuildingsactiviteiten.
Ieder jaar zijn twee collega’s verantwoordelijk voor het organiseren van een teamdag. Dit jaar bereidden Sary en Tessa de dag met zorg voor. De interne uitnodiging zorgde al gelijk voor flink wat speculatie. Tessa: “De aanloop naar de teamdag is altijd minstens zo leuk als de teamdag zelf!”

BALANS, INZICHT EN DOELGERICHTHEID
We combineerden het nuttige met het aangename. In de unieke omgeving van het forteiland startten we de dag met ons kwartaaloverleg, waarbij we het hadden over resultaten en doelen. Een mooi moment om samen te sparren en iedereen inzage te geven in het bedrijfsresultaat. Met verrassende commerciële pitches sloten we het overleg af en gingen we in twee teams onderling de strijd aan tijdens een ‘fort discovery’ waarbij balans, inzicht en doelgerichtheid van belang waren.

Investeren in het team.

“Vanaf de oprichting van Eminent besteden we al veel aandacht aan teambuilding. Eminent is de afgelopen tijd snel gegroeid, waardoor teambuilding essentieel geworden is”, vertelt Jan Wacht, directeur bij Eminent. “Natuurlijk kunnen nieuwe medewerkers rekenen op een effectief inwerkprogramma. Ook is er alle ruimte om kennis te maken met collega’s en het werkproces, maar tijdens een teamdag leer je elkaar toch weer op een hele andere manier kennen. Dat zorgt niet alleen voor een gezellige dag waarbij veel gelachen wordt, je ziet ook dat dit een positief effect heeft op het team in de dagelijkse werkpraktijk. Daarom organiseren we naast een teamdag ook een teambuildingsweekend in het buitenland waarbij we onder andere vakinhoudelijk inspiratie opdoen. Investeren in het team en in individuele medewerkers is ontzettend belangrijk.”

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

Studeren en werken bij Eminent: het verhaal van Max

Duurzame samenwerkingen in beeld: INNQ

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!