Bouw aan Je Carrière: Opleiding Projectleider Elektrotechniek

Home » Functies » Bouw aan Je Carrière: Opleiding Projectleider Elektrotechniek

Inhoudsopgave

Een goede projectleider beschikt over de capaciteit om een visie om te zetten in realiteit. Als projectleider elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het leiden van elektrotechnische projecten vanaf de offerte tot de oplevering. Daarnaast zorg je ervoor dat de wettelijke kaders, budgetten en planning continu worden gemonitord en het projectteam efficiënt wordt aangestuurd. In deze opleiding versterk je zowel je leiderschapskwaliteiten als je technische kennis, waardoor je klaar bent om succesvol te zijn als projectleider elektrotechniek in de bouwsector.

Belangrijkste punten om te onthouden:

  • Opleiding Projectleider Elektrotechniek biedt leiderschapskwaliteiten en technische kennis.
  • Je bent verantwoordelijk voor het leiden van elektrotechnische projecten van begin tot eind.
  • De opleiding versterkt zowel leiderschapskwaliteiten als technische kennis.
  • Je kunt carrière maken in de bouwsector als projectleider elektrotechniek.
  • De opleiding biedt goede carrièremogelijkheden en baankansen in de elektrotechnische sector.

Wat is een Projectleider Elektrotechniek?

Een Projectleider Elektrotechniek speelt een essentiële rol in het hele proces van elektrotechnische projecten, vanaf de offerte tot de oplevering. Als Projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheersing en kwaliteit van het werk. Je combineert technische kennis met leiderschapskwaliteiten om ervoor te zorgen dat elektrotechnische projecten succesvol worden uitgevoerd.

Als Projectleider Elektrotechniek ben je betrokken bij het opstellen en indienen van offertes voor potentiële projecten. Je analyseert de projectvereisten en -specificaties en bepaalt de haalbaarheid en kosten van het project. Vervolgens maak je een gedetailleerd projectplan en zorg je voor een realistische planning en budgettering.

Eenmaal een project is goedgekeurd, stuur je het projectteam aan en zorg je voor een effectieve communicatie en samenwerking binnen het team. Je bewaakt de voortgang van het project, identificeert mogelijke obstakels en neemt proactieve maatregelen om eventuele problemen op te lossen. Daarnaast houd je regelmatig contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers om ervoor te zorgen dat alle partijen op één lijn zitten en dat het werk volgens plan verloopt.

Naast het managen van het projectteam en externe relaties, ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. Je voert regelmatige controles uit om ervoor te zorgen dat de elektrotechnische installaties voldoen aan de vereiste normen en specificaties. Je zorgt er ook voor dat het project binnen het gestelde budget blijft en dat eventuele kostenoverschrijdingen worden geminimaliseerd.

Verantwoordelijkheden van een Projectleider Elektrotechniek: Vaardigheden en competenties:
  • Planning en budgetbeheersing van het project
  • Aansturen en coördineren van het projectteam
  • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers
  • Bewaken van de kwaliteit en naleving van normen
  • Oplossen van problemen en obstakels
  • Zorgen voor een tijdige oplevering van het project
  • Uitstekende leiderschaps- en communicatievaardigheden
  • Diepgaande technische kennis van elektrotechniek
  • Probleemoplossend vermogen en besluitvaardigheid
  • Organisatorische en planningsvaardigheden
  • Resultaatgericht en stressbestendig
  • Samenwerkingsvermogen en teambuilding

Een succesvolle Projectleider Elektrotechniek is in staat om effectief te balanceren tussen technische expertise en leiderschapskwaliteiten. Je hebt een scherp oog voor detail, kunt prioriteiten stellen en bent in staat om onder druk te presteren. Door je succesvolle projectopleveringen en tevreden klanten bouw je aan een sterke reputatie binnen de elektrotechnische sector.

De taken van een Projectleider Elektrotechniek

Als Projectleider Elektrotechniek speel je een cruciale rol bij het samenstellen en aansturen van het projectteam. Je hebt de verantwoordelijkheid om de planning, kosten en kwaliteit van het project te bewaken. Daarnaast is het jouw taak om mogelijke problemen tijdig te signaleren en op te lossen om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt.

Naast het coördineren van het projectteam is het ook van belang dat je nauw contact onderhoudt met leveranciers en andere stakeholders. Dit stelt je in staat om de benodigde middelen op tijd te verkrijgen en ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen op één lijn zitten.

Om ervoor te zorgen dat het project voldoet aan de gestelde eisen en normen, ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en leiden van bouwvergaderingen. Hierbij stimuleer je open communicatie en samenwerking tussen alle betrokken partijen. Op deze manier zorg je ervoor dat het project op schema blijft.

Last but not least, als Projectleider Elektrotechniek ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor de oplevering van het project. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat alle werkzaamheden volgens planning en budget worden uitgevoerd en dat de kwaliteit van het werk aan de gestelde eisen voldoet.

Taken Verantwoordelijkheden
Samenstellen en aansturen van het projectteam Het zorgen voor de juiste bezetting en aansturing van het team
Bewaken van planning, kosten en kwaliteit Zorgen dat het project binnen de gestelde planning en budget blijft en de kwaliteit voldoet aan de vereisten
Contact onderhouden met leveranciers en andere stakeholders Zorgen voor tijdige levering van benodigde middelen en afstemming met betrokken partijen
Organiseren en leiden van bouwvergaderingen Zorgen voor open communicatie en samenwerking tussen alle betrokken partijen
Oplevering van het project Ervoor zorgen dat alle werkzaamheden volgens planning, budget en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd

Vereisten en vaardigheden van een Projectleider Elektrotechniek

Om een succesvolle Projectleider Elektrotechniek te zijn, zijn er verschillende vereisten en vaardigheden die essentieel zijn voor deze rol. Hieronder worden de belangrijkste aspecten benoemd:

Vakkennis

  • Uitgebreide kennis van elektrotechniek is noodzakelijk om als Projectleider Elektrotechniek te kunnen functioneren.
  • Je moet vertrouwd zijn met de technische aspecten en processen die betrokken zijn bij elektrotechnische projecten.
  • Daarnaast is een diepgaand begrip van elektrische systemen en installaties vereist.

Communicatieve vaardigheden

  • Als Projectleider Elektrotechniek heb je veel contact met verschillende stakeholders, zoals opdrachtgevers, leveranciers en het projectteam.
  • Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om effectief te kunnen communiceren en samenwerken met deze verschillende partijen.
  • Je moet in staat zijn om duidelijk te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Stressbestendig

  • Als Projectleider Elektrotechniek werk je vaak onder druk met strakke deadlines.
  • Je moet stressbestendig zijn en in staat zijn om onder druk te presteren.
  • Flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen zijn belangrijke eigenschappen om succesvol te zijn in deze rol.

Leidinggeven

  • Als Projectleider Elektrotechniek geef je leiding aan het projectteam.
  • Je moet in staat zijn om het team effectief aan te sturen en te motiveren.
  • Goede leiderschapsvaardigheden, zoals het delegeren van taken, het stellen van doelen en het coachen van medewerkers, zijn daarom cruciaal.

Andere belangrijke vaardigheden

  • Planmatig kunnen werken en het vermogen om commerciële mogelijkheden te zien.
  • Oplossingsgericht denken en probleemoplossende vaardigheden.
  • Oog hebben voor kwaliteit en veiligheid, en rekening houden met kosten en timing.

Als Projectleider Elektrotechniek is het belangrijk om over al deze vereisten en vaardigheden te beschikken om succesvol te zijn in deze uitdagende en verantwoordelijke functie.

Salaris van een Projectleider Elektrotechniek

Het salaris van een Projectleider Elektrotechniek varieert in Nederland tussen de € 3.670,- en de € 4.965,-. Het salaris hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal succesvol afgeronde projecten, de duur en complexiteit van de projecten, de teams die je hebt aangestuurd en je ervaring op het gebied van elektrotechniek. Daarnaast spelen ook andere factoren, zoals ervaring als Projectleider Elektrotechniek, Projectleider Installatietechniek of Projectleider Meet- en Regeltechniek, een rol bij het bepalen van het salaris.

Er zijn dus diverse variabele factoren die van invloed zijn op het salaris van een Projectleider Elektrotechniek. Om een beter inzicht te krijgen, kan onderstaande tabel een overzicht bieden van mogelijke salarisniveaus op basis van ervaring en vaardigheden:

Ervaring Jaarsalaris
Tussen 0-5 jaar € 3.670,- tot € 4.200,-
Tussen 5-10 jaar € 4.200,- tot € 4.600,-
Meer dan 10 jaar € 4.600,- tot € 4.965,-

Let op: bovenstaande bedragen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke situatie en het bedrijf. Het is ook mogelijk dat het salaris kan worden aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, leaseauto of pensioenregeling.

De tabel en de afbeelding hierboven geven een algemeen beeld van het salaris van een Projectleider Elektrotechniek en laten zien dat het salaris kan variëren op basis van verschillende variabele factoren. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat naast het salaris ook andere aspecten, zoals werkplezier, doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden, van invloed kunnen zijn bij het maken van carrièrekeuzes.

Opleiding tot Projectleider Elektrotechniek

Om Projectleider Elektrotechniek te worden, kun je een hbo-opleiding volgen in een relevante richting zoals Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Deze opleidingen bieden een goede basis voor het vervullen van de rol van Projectleider Elektrotechniek.

Als je al een mbo-diploma hebt, kun je met werkervaring ook verder komen in dit vakgebied. Het volgen van aanvullende cursussen en opleidingen op het gebied van projectmanagement en leidinggeven kan je kennis en vaardigheden vergroten en je carrièrekansen verbeteren.

Het is belangrijk om zowel technische als managementvaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn als Projectleider Elektrotechniek. Door een combinatie van technische kennis en leiderschapscapaciteiten kun je elektrotechnische projecten effectief plannen, coördineren en succesvol opleveren.

De juiste opleiding en vaardigheden vormen de basis voor een succesvolle carrière als Projectleider Elektrotechniek.

Opleidingsmogelijkheden

Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden voor het worden van een Projectleider Elektrotechniek. Hieronder vind je een overzicht van enkele relevante opleidingen:

Opleiding Duur Niveau
Technische Bedrijfskunde 4 jaar Hbo
Elektrotechniek 4 jaar Hbo
Werktuigbouwkunde 4 jaar Hbo
Mbo-diploma 2-4 jaar Mbo

Met een hbo-opleiding in een relevante richting of een mbo-diploma in combinatie met werkervaring kun je de opleiding tot Projectleider Elektrotechniek starten. Daarnaast zijn er diverse bijscholingsmogelijkheden en cursussen beschikbaar om je kennis verder te verdiepen en je vaardigheden aan te scherpen.

Door het volgen van een opleiding en het ontwikkelen van de juiste vaardigheden leg je een stevige basis voor een succesvolle carrière als Projectleider Elektrotechniek.


Baankansen voor een Projectleider Elektrotechniek

Als je op zoek bent naar een baan als Projectleider Elektrotechniek, dan heb je geluk. Er zijn veel mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor ervaren professionals in dit vakgebied. Installatiebedrijven, aannemersbedrijven, bouwbedrijven, adviesbureaus, ingenieursbureaus en woningcorporaties hebben regelmatig vacatures voor Projectleiders Elektrotechniek. Hoewel de vraag voornamelijk gericht is op medior projectleiders met ervaring, zijn er ook goede kansen voor juniors met een hbo-diploma Elektrotechniek of mbo-diploma in combinatie met relevante ervaring.

Als je een hbo-diploma hebt in Elektrotechniek of een vergelijkbare richting, vergroot dit je kansen op de arbeidsmarkt. Werkgevers hechten waarde aan een solide technische basis en kennis van elektrotechnische projecten. Als je ook nog ervaring hebt met het leiden van projecten in de bouwsector, ben je een aantrekkelijke kandidaat voor werkgevers.

Werkgevers

Installatiebedrijven, aannemersbedrijven, bouwbedrijven, adviesbureaus, ingenieursbureaus en woningcorporaties zijn de belangrijkste werkgevers voor Projectleiders Elektrotechniek. Deze bedrijven zijn actief in de bouwsector en houden zich bezig met elektrotechnische installaties voor verschillende projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw of woningbouw, er is altijd behoefte aan professionals die elektrotechnische projecten kunnen leiden en tot een succesvol einde kunnen brengen.

Werkgevers Vacaturekansen Vereisten
Installatiebedrijven Hoog Hbo-diploma Elektrotechniek, ervaring
Aannemersbedrijven Hoog Hbo-diploma Elektrotechniek, ervaring
Bouwbedrijven Hoog Hbo-diploma Elektrotechniek, ervaring
Adviesbureaus Gemiddeld Hbo-diploma Elektrotechniek, ervaring
Ingenieursbureaus Gemiddeld Hbo-diploma Elektrotechniek, ervaring
Woningcorporaties Gemiddeld Hbo-diploma Elektrotechniek, ervaring

Met de juiste opleiding, ervaring en vaardigheden, zijn de baankansen als Projectleider Elektrotechniek gunstig. Zorg ervoor dat je je CV en sollicitatiebrief goed voorbereidt en benadruk je relevante ervaring en prestaties. Met een sterke technische achtergrond en leiderschapsvaardigheden kun je jezelf onderscheiden en de concurrentie voorblijven.

Doorgroeimogelijkheden voor een Projectleider Elektrotechniek

Als Projectleider Elektrotechniek zit je al op een hoog niveau in het bedrijf. Je hebt echter nog verschillende mogelijkheden om verder te groeien en je carrière naar een hoger niveau te brengen. Hieronder worden enkele opties besproken:

1. Bestuursrol

Naarmate je meer ervaring opdoet als Projectleider Elektrotechniek, kun je de mogelijkheid krijgen om een bestuursrol op te nemen binnen het bedrijf. In een bestuursrol ben je verantwoordelijk voor het nemen van strategische beslissingen, het formuleren van doelstellingen en het bewaken van de algehele bedrijfsprestaties. Deze rol vereist een breder scala aan vaardigheden, zoals leiderschap en financieel management, maar biedt tevens nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden.

2. Hoofd projectleiding

Een andere mogelijkheid is het doorgroeien naar de functie van hoofd projectleiding. Als hoofd projectleiding ben je verantwoordelijk voor het aansturen van meerdere projectleiders en het bewaken van de kwaliteit en voortgang van projecten. Je bent de spil tussen het management en de projectleiders en speelt een cruciale rol in het behalen van projectdoelstellingen en het optimaliseren van projectprocessen. Deze functie vereist sterke leiderschapsvaardigheden en een diepgaande kennis van projectmanagement.

3. Managementfunctie

Naast de specifieke rollen binnen projectleiding, kun je ook doorgroeien naar een bredere managementfunctie binnen het bedrijf. Hierbij kun je denken aan functies zoals vestigingsmanager, operations manager of algemeen manager. In deze rollen ben je verantwoordelijk voor het beheer van de algehele bedrijfsvoering, het formuleren en implementeren van beleid en het sturen van diverse afdelingen. Hierbij maak je gebruik van zowel je technische expertise als je leiderschapskwaliteiten.

Doorgroeimogelijkheden voor een Projectleider Elektrotechniek zijn afhankelijk van factoren zoals ervaring, vaardigheden en prestaties. Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van bijscholing, trainingen en het opdoen van nieuwe kennis en ervaringen. Door actief te streven naar groei en nieuwe uitdagingen aan te gaan, kunnen er interessante perspectieven en kansen ontstaan in je carrière als Projectleider Elektrotechniek.

Doorgroeimogelijkheden Vereisten
Bestuursrol – Ruime ervaring als Projectleider Elektrotechniek
– Leiderschapskwaliteiten
– Strategisch denkvermogen
Hoofd projectleiding – Uitgebreide kennis van projectmanagement
– Leidinggevende ervaring
– Sterke organisatorische vaardigheden
Managementfunctie – Brede kennis van bedrijfsvoering
– Leiderschapskwaliteiten
– Resultaatgerichtheid

Waar werkt een Projectleider Elektrotechniek?

Een Projectleider Elektrotechniek werkt bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van elektrotechnische installaties. Dit kunnen verschillende soorten bedrijven zijn, waaronder installatiebedrijven, bouwbedrijven en adviesbureaus. Als Projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het beheersen van het hele proces, van ontwerp tot oplevering van de elektrotechnische installaties.

Als Projectleider Elektrotechniek werk je op verschillende locaties, afhankelijk van het project waar je aan werkt. Dit kan zijn op bouwplaatsen, industriële installaties of bij klanten thuis. Het is belangrijk dat je flexibel bent en goed kunt communiceren met zowel interne als externe partijen. Je zorgt ervoor dat het projectteam efficiënt te werk gaat en dat de elektrotechnische installaties conform de gestelde eisen worden opgeleverd.

Door te werken bij bedrijven die zich bezighouden met elektrotechnische installaties, draag je bij aan de ontwikkeling en verbetering van de infrastructuur en gebouwen. Je hebt de mogelijkheid om een tastbare impact te maken en bij te dragen aan de groei en veiligheid van verschillende bedrijven en instellingen. Daarnaast ben je ook betrokken bij de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van elektrotechniek.

Conclusie

De opleiding Projectleider Elektrotechniek biedt de perfecte combinatie van leiderschapskwaliteiten en technische kennis om succesvol te zijn als Projectleider Elektrotechniek in de bouwsector. Met een sterke vakkennis, goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om projectteams efficiënt aan te sturen, ben je in staat om elektrotechnische projecten van begin tot eind succesvol uit te voeren. De opleiding en de vereiste vaardigheden bieden goede carrièremogelijkheden en baankansen in de elektrotechnische sector.

Als Projectleider Elektrotechniek heb je de mogelijkheid om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Door je kennis en vaardigheden continu te blijven verbeteren, kun je steeds grotere en complexere projecten aanpakken. Daarnaast kun je doorgroeien naar een bestuursrol of hoofd projectleiding, waarbij je meer verantwoordelijkheden en taken krijgt.

Kortom, met de opleiding Projectleider Elektrotechniek leg je de basis voor een succesvolle carrière in de bouwsector. Je verwerft de nodige leiderschapsvaardigheden en technische kennis om elektrotechnische projecten professioneel en efficiënt aan te sturen. De opleiding biedt goede mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en baankansen in de elektrotechnische sector. Aarzel dus niet en investeer in je toekomst als Projectleider Elektrotechniek.

FAQ

Wat is een Projectleider Elektrotechniek?

Een Projectleider Elektrotechniek is verantwoordelijk voor het leiden van elektrotechnische projecten vanaf de offerte tot de oplevering. Ze zorgen ervoor dat de wettelijke kaders, budgetten en planning continu worden gemonitord en het projectteam efficiënt wordt aangestuurd.

Wat zijn de taken van een Projectleider Elektrotechniek?

Een Projectleider Elektrotechniek is verantwoordelijk voor het hele proces vanaf de offerte tot de oplevering van een elektrotechnisch project. Ze zorgen voor de planning, budgetbeheersing en kwaliteit van het werk. Daarnaast sturen ze het projectteam aan en onderhouden ze contacten met opdrachtgevers, leveranciers en eventuele onderaannemers.

Wat zijn de vereisten en vaardigheden van een Projectleider Elektrotechniek?

Om een succesvolle Projectleider Elektrotechniek te zijn, moet je beschikken over uitstekende vakkennis op het gebied van elektrotechniek. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel, aangezien je veel contact hebt met verschillende stakeholders. Je moet stressbestendig zijn en goed kunnen leidinggeven aan het projectteam. Daarnaast moet je planmatig kunnen werken, commerciële mogelijkheden kunnen zien en oplossingsgericht zijn. Ook is het belangrijk dat je oog hebt voor kwaliteit en veiligheid en rekening houdt met kosten en timing.

Wat is het salaris van een Projectleider Elektrotechniek?

Het salaris van een Projectleider Elektrotechniek varieert in Nederland tussen de € 3.670,- en de € 4.965,-. Het salaris hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal succesvol afgeronde projecten, de duur en complexiteit van de projecten, de teams die je hebt aangestuurd en je ervaring op het gebied van elektrotechniek. Daarnaast spelen ook andere factoren, zoals ervaring als Projectleider Elektrotechniek, Projectleider Installatietechniek of Projectleider Meet- en Regeltechniek, een rol bij het bepalen van het salaris.

Welke opleiding is nodig om Projectleider Elektrotechniek te worden?

Om Projectleider Elektrotechniek te worden, is een hbo-opleiding in een relevante richting zoals Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde een goede basis. Met een mbo-diploma in combinatie met werkervaring kun je ook verder komen. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende cursussen en opleidingen op het gebied van projectmanagement en leidinggeven die je kunt volgen om je kennis en kunde te vergroten. Het is belangrijk om zowel technische als managementvaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn als Projectleider Elektrotechniek.

Wat zijn de baankansen voor een Projectleider Elektrotechniek?

Als Projectleider Elektrotechniek kom je zonder problemen aan een nieuwe baan. Er zijn veel vacatures beschikbaar bij installatiebedrijven, aannemersbedrijven, bouwbedrijven, adviesbureaus, ingenieursbureaus en woningcorporaties. Er is vooral vraag naar medior projectleiders met ervaring, maar ook juniors met een hbo-diploma of mbo-diploma in combinatie met ervaring hebben goede kansen. Het hebben van een hbo-diploma in een relevante richting zoals Elektrotechniek vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden voor een Projectleider Elektrotechniek?

Als Projectleider Elektrotechniek kun je doorgroeien door je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en steeds complexere en grotere projecten aan te nemen. Daarnaast kun je denken aan een bestuursrol of hoofd projectleiding, waarbij je meer verantwoordelijkheden en taken krijgt. Door jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, kun je verdere groei in je carrière als Projectleider Elektrotechniek realiseren.

Waar werkt een Projectleider Elektrotechniek?

Een Projectleider Elektrotechniek werkt bij bedrijven die zich bezighouden met het plaatsen van elektrotechnische installaties. Dit kunnen verschillende soorten bedrijven zijn, variërend van installatiebedrijven tot bouwbedrijven en adviesbureaus. Als Projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het beheersen van het hele proces, van ontwerp tot oplevering van de elektrotechnische installaties.

Wat biedt de opleiding Projectleider Elektrotechniek?

De opleiding Projectleider Elektrotechniek biedt de perfecte combinatie van leiderschapskwaliteiten en technische kennis om succesvol te zijn als Projectleider Elektrotechniek in de bouwsector. Met een sterke vakkennis, goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om projectteams efficiënt aan te sturen, ben je in staat om elektrotechnische projecten van begin tot eind succesvol uit te voeren. De opleiding en de vereiste vaardigheden bieden goede carrièremogelijkheden en baankansen in de elektrotechnische sector.

Bron Links

Jouw ideale technische baan in is aanbod van 20.000+ vacatures

Match CV

Match jouw CV met onze topvacatures!

Bij ons ben jij meer dan een CV. Wij helpen jou jouw droomcarrière te realiseren. Laat ons jouw match vinden met onze gerenommeerde opdrachtgevers. Upload jouw CV of laat jouw gegevens achter!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.