Alles over de functie Werkvoorbereider Installaties.

Olav uit de Bulten | 12 augustus 2023 | 7 min leestijd

Inhoudsopgave

Welkom bij deze uitgebreide bron van informatie over de rol van een Werkvoorbereider Installaties. Als Werkvoorbereider Installaties speel je een essentiële rol in het succesvol plannen en uitvoeren van bouwprojecten, met de focus op gebouwgebonden installaties. Deze pagina biedt diepgaande inzichten in de taken, het salaris, vacatures en veelgestelde vragen over deze functie.

Inhoudsopgave

Taken van een Werkvoorbereider Installaties

Als Werkvoorbereider Installaties ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en organiseren van gebouwgebonden (technische)installaties bij bouwprojecten (utiliteit of woningbouw). Jouw taken omvatten onder andere:

Salaris van een Werkvoorbereider Installaties

Het salaris van een Werkvoorbereider Installaties kan variëren op basis van ervaring, locatie en werkgever. Gemiddeld kun je rekenen op een salaris tussen €36.000 en €39.000 per jaar. Je kunt zelf het gemiddelde salaris opzoeken op loonwijzer om erachter te komen of jij boven onder het gemiddelde verdient.

Vacatures voor Werkvoorbereider Installaties

Als Werkvoorbereider Installaties zijn er diverse vacature mogelijkheden beschikbaar in de bouwsector. Enkele voorbeelden zijn:

Veelgestelde vragen over de rol van Werkvoorbereider Installaties

Picture of Olav uit de Bulten
Olav uit de Bulten

Vestigingsmanager

Vacatures

Vind meer dan 22.500 technische vacatures

Match CV

Match jouw CV met onze topvacatures!

Bij ons ben jij meer dan een CV. Wij helpen jou jouw droomcarrière te realiseren. Laat ons jouw match vinden met onze gerenommeerde opdrachtgevers. Upload jouw CV of laat jouw gegevens achter!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.