Vacatures voor werktuigbouwkundig talent.

Werktuigbouwkundig talent

Beste mechanische oplossingen.

Denk je er weleens over na hoe jouw statiegeldfles bij de juiste afdeling terechtkomt? Hoe een bierflesje gevuld wordt? Hoe de koffers op Schiphol worden gesorteerd? Onze mechanical engineers wel.

Zij werken dagelijks aan de beste mechanische oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen. Denk aan transportsystemen, logistieke oplossingen, kranen en aandrijvingen. Werktuigbouwkunde is booming! De ontwikkelingen gaan snel en er worden steeds innovatievere, en vooral ook meer duurzame, oplossingen bedacht voor klanten van onze opdrachtgevers over de hele wereld. Nederland is een van de landen die vooroploopt op het gebied van engineering.

De High Tech Campus in Eindhoven.

Opleidingen zijn op hoog niveau en veel kennis van over de hele wereld komt in ons land samen. De High Tech Campus in Eindhoven is hier een mooi voorbeeld van. Onze vestiging in Eindhoven bevindt zich dan ook in het hart van de techniek. Voor tekenaars, engineers, constructeurs, werkvoorbereiders en projectleiders zijn er veel mogelijkheden. Wij begrijpen dat werken in de werktuigbouwkunde niet zomaar een baan is, het is een baan waarin jij je passie kwijt kunt. De beste oplossingen bedenken voor uiteenlopende uitdagingen, ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid en inkopen voor de scherpste prijs. Stuk voor stuk uitdagingen waar jij als technisch talent met jouw persoonlijke skills het verschil kunt maken.

“Wij begrijpen dat werken in de werktuigbouwkunde niet zomaar een baan is, het is een baan waarin jij je passie kwijt kunt.

Frank, adviseur industrie

Onze werktuigbouwkunde vacatures.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel
antwoord op
jouw vragen

Neem direct contact op
met één van onze collega’s!