Werkvoorbereider met stalen zenuwen.

Perfecte match

De perfecte match op basis van persoonskenmerken.

Wanneer je Gideon ontmoet merk je direct dat hij de rust zelve is. Dat straalt hij uit en het blijkt essentieel voor het uitvoeren van zijn functie. Onze collega Edwin bemiddelde hem naar een werkvoorbereidersfunctie bij Van Den Heuvel Infrastructuur voor water en energie . “Gideon is dé man voor de job”, volgens Edwin. Snel en ad hoc schakelen en prioriteren zonder dat je het er warm van krijgt, dat kan Gideon als geen ander. Zijn stalen zenuwen en zijn collegiale karakter maken hem een aanwinst voor het team. En iedere dag heen en weer rijden tussen Apeldoorn en Nieuwegein? Dat maakt hem niets uit. Sterker nog, daar doen we hem een groot plezier mee!

De keuze om in Eindhoven een volledige vestiging te openen lag voor Jan Wacht (Directeur Eminent) voor de hand: “Om onze opdrachtgevers en professionals in Noord-Brabant en Limburg nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn hebben we gekozen voor een nieuwe vestiging met een vast team van adviseurs uit de regio. Ik geloof dat we op deze manier meer toegevoegde waarde kunnen bieden.”

PRETTIGE WERKPLEK
De nieuwe vestiging in Eindhoven biedt niet alleen voordelen voor opdrachtgevers en professionals. Onze collega’s die er werkzaam zijn zien ook veel pluspunten. “Naast het feit dat we sneller kunnen schakelen is het een hele fijne plek om te werken. Het is een open ruimte met ontzettend veel daglicht”, aldus Lars Verbakel, Adviseur Bouw bij Eminent

Dat beaamt ook Gideon: “Ik doe lekker mijn ding. Natuurlijk zijn er prioriteiten en is het hectisch, daar moet je op ingesteld zijn. First things first. De werkzaamheden zijn ontzettend divers, van nieuwbouwprojecten tot renovatieprojecten en van grote opdrachten tot kleine storingen. Het is de kunst om het overzicht te bewaren en de dingen op het juiste moment te doen. “Dat maakt mijn werk juist zo leuk.”

ONZE PROFESSIONALS KENNEN WE GOED
Gideon en Edwin hadden direct een goede klik. Beide zijn ze autoliefhebber en verknocht aan infratechniek, waaronder kabels en leidingen. Daarover zouden ze met gemak uren kunnen praten. “Natuurlijk is het als autoliefhebber fantastisch om Gideon te horen praten over zijn oldtimers en hoe hij ze onderhoudt. Maar hierdoor leerde ik Gideon als persoon ook goed kennen. Hij vindt het bijvoorbeeld prettig wanneer dingen tot in de puntjes geregeld zijn. Of het nu gaat om het onderhoud van zijn auto’s of om het voorbereiden van werken op kantoor”, legt Edwin uit. “Ik hecht er veel waarde aan om de professionals waarmee ik werk goed te kennen. Ik weet dat ik daardoor een betere match kan realiseren, dat ik echt de baan kan vinden die hen op het lijf geschreven is. Gideon is daar een goed voorbeeld van.”

SNEL SCHAKELEN
“Toen ik eenmaal gesolliciteerd had ging het snel”, vertelt Gideon. “Ik werd getipt dat Eminent veel interessante vacatures had, dat bleek inderdaad het geval. Ik solliciteerde, werd al snel gebeld door Edwin en kon bij een aantal organisaties op gesprek. Dat ik de branche goed kende werkte in mijn voordeel. Ik had een ontzettend goede klik met Van Den Heuvel. Zowel de werksfeer als de uitdagende functie spraken me aan, waardoor we snel konden blijven schakelen. Ik zat in de luxe positie dat ik de keuze had bij welk bedrijf ik aan de slag wilde. Die keuze was vrij makkelijk. Het gevoel bij Van Den Heuvel was direct goed, en nog steeds!” Daar sluit Edwin zich bij aan: “Het was zo duidelijk dat Gideon het ‘yes-gevoel’ had bij Van Den Heuvel, en Van Den Heuvel ook bij hem. Het is een steengoede match. Zowel op basis van kennis en ervaring als op – en misschien nog wel meer – basis van persoonskenmerken.”

FIJNE SAMENWERKING
Gideon was al bekend met detachering. Het was voor hem een logische keuze om samen te werken met een detacheringsbureau voor het vinden van de juiste nieuwe baan: “Veel gaat tegenwoordig via bureaus. Daarnaast heeft Eminent simpelweg de contacten binnen een groot netwerk, wat voor mij als professional alleen maar kansen biedt. Ik ben erg tevreden over mijn samenwerking met Edwin en de goede service vanuit hem en Eminent. Het snelle schakelen, goed advies en een goede klik.” Dit is exact waar Edwin het voor doet: “Je wilt telkens een goede match realiseren, de perfecte match. Het blijft leuk wanneer professionals via Eminent een mooie baan vinden. Daar stopt de samenwerking voor mij niet. Ik blijf graag in contact met professionals zoals Gideon. Samenwerken met onze professionals is voor de lange termijn. Voor de ambities die ze nu hebben en voor de ambities voor de toekomst.”

Ben jij na het verhaal van Gideon benieuwd geworden naar jouw eigen mogelijkheden?

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.