De baan vinden die bij jou past.

Jouw technische ambities waarmaken.

Je zoekt de technische baan die bij jou past. Dat nemen wij serieus. Want alleen binnen de juiste baan kun jij je als professional verder ontwikkelen om jouw ambities waar te maken. Het waarmaken van die ambities is onze missie! Dat betekent dat we meer doen dan alleen het vinden van de juiste baan of het juiste project. De match tussen jou en onze opdrachtgever moet perfect zijn, maar dat is niet het enige. Omdat we veel aandacht besteden aan de kennismaking met jou, weten we precies wat jouw ambities en doelen zijn en begrijpen we wat jij belangrijk vindt.
Samen met onze opdrachtgevers denken we met je mee zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, je talenten volop kunt benutten en je ambities waar kunt maken. Logisch vinden wij, want alleen wanneer jij het uiterste uit jezelf en jouw functie kunt halen is ons werk geslaagd. Dat betekent dus dat ons werkt niet stopt wanneer we de juiste baan voor jou hebben gevonden. Jouw eigen Adviseur biedt je bijvoorbeeld – in samenwerking met onze opdrachtgevers – ook interessante opleidingsmogelijkheden en persoonlijke coaching. Ambities waarmaken van technische professionals zoals jij doen we in de sectoren bouw, civiele techniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

Jouw voordelen

Waarom professionals kiezen voor Eminent.

Ontwikkelmogelijkheden

Persoonsgerichte cursussen, trainin- gen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen volg je via Eminent.

Vast contract

95% van onze professionals komt via detachering of werving & selectie in vaste dienst bij onze opdrachtgevers.

Volop kansen

Dankzij ons specialisme en de juiste connecties bieden we je mooie kansen in het hele land.

Persoonlijke begeleiding

Jouw eigen Adviseur ondersteunt je om jouw ambities waar te maken en geeft je persoonlijke begeleiding.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.