Als ZZP'er vind ik opdrachten via Eminent.

Uitdagingen van ondernemen

Ik weet dat alles perfect geregeld wordt.

Ik weet al niet eens meer precies wanneer het was, maar inmiddels heb ik al een aantal jaren contact met Edwin, Adviseur bij Eminent. Vanaf moment één verliep dat perfect. Hij maakt duidelijke afspraken die hij altijd nakomt en speelt een belangrijke rol bij de werving van projecten. Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd even makkelijk. Na werktijd is er altijd die administratieve en financiële rompslomp, maar dat heeft Eminent grotendeels van me overgenomen. Dat geeft veel lucht.

WERKEN AAN MOOIE PROJECTEN
Dagelijks werk ik aan ondergrondse infra projecten. Alles wat met gas, water en elektra te maken heeft neem ik voor mijn rekening. Op dit moment werk ik al zo’n zeven weken in opdracht van Baas, aan diverse mooie projecten.

 

GEEN KOPZORGEN MEER
Eminent is voor mij een betrouwbare partner die het mogelijk maakt dat ik rustig kan werken zonder kopzorgen. Zodra een project afloopt of wanneer er een kink in de kabel is, staat Eminent voor me klaar. Ik kan gewoon door met werken en weet dat alles perfect geregeld wordt. Dat kan ik niet zeggen van veel andere detacheringsbureaus. Bij Eminent doen ze simpelweg wat ze beloven, we weten wat we aan elkaar hebben. Het is ook niet voor niets dat we al zo lang samenwerken. Ik kan het collega-ondernemers zeker aanbevelen om eens contact te leggen met Eminent.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!