Het bedrijf en de functie passen goed bij me.

Een luxe positie

Eminent heeft een interessant netwerk.

Ik zocht een baan in de grond-, weg- en waterbouw en startte mijn zoektocht online. Al snel bleek dat mijn petrochemische achtergrond deuren voor me opende. Binnen die sector is er veel focus op veiligheid, waardoor veilig werken voor mij al snel een standaard werd. Dit in combinatie met mijn diploma’s ‘vakman buisleidingen’ en ‘monteur laagspanningsnetten’ maakte mijn profiel interessant. Een luxe positie! Ik solliciteerde onder andere op een vacature van Eminent. Dat deed ik om 19:00 uur ’s avonds, een half uur later had ik al een bericht van Edwin, Adviseur bij Eminent. De dag erna spraken we uitgebreid over mijn ambities en de verschillende mogelijkheden. Ik kreeg meerdere aansprekende functies aangeboden. Uiteindelijk ging ik als Uitvoerder bij Van Gelder aan de slag. Van Gelder is een aardig groot familiebedrijf dat actief is in de boven- en ondergrondse infrastructuur. Ze realiseren projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Met andere woorden, een werkgever die, net als de functie, perfect mij past.

EMINENT DENKT MET JE MEE
Ik vond het geen punt om bemiddeld te worden door een detacheerder. Het maakt tegenwoordig niet meer uit of je rechtstreeks bij een bedrijf solliciteert of dat je via een bemiddelaar binnenkomt. Je hebt elkaar gewoon nodig, een goed netwerk is bijvoorbeeld erg waardevol. Daar moet je gebruik van maken. Het hele proces via Eminent verliep heel soepel. De lijnen zijn kort, je hebt een vast contactpersoon en de administratie is goed geregeld. Buiten dat kijken ze bij Eminent ook echt naar wie ze voor zich hebben en denken ze ook op andere vlakken met je mee. Zo was het voor mij mogelijk om via Eminent een auto van de zaak te krijgen en heb ik een studieovereenkomst met Eminent gesloten, hierdoor is het voor mij mogelijk om ook tijdens mijn detacheringsperiode een opleiding te volgen waardoor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling niet stil komen te staan. Het is een compleet plaatje waar ik erg tevreden over ben.

GEZAMENLIJKE UITDAGING
Binnen een paar weken nadat ik startte bij Van Gelder kreeg ik mijn eigen project, maar al snel voelde ik me wat verloren. Ik kon en wilde meer! Dit signaal werd door Eminent en Van Gelder goed opgepakt. Al snel werkte ik aan meerdere projecten en kon ik rekenen op veel diversiteit. Op het moment werk in aan vijf verschillende projecten, waaronder een groot renovatieproject op het gebied van gas en water waar de hoofd- en dienstleidingen worden vervangen. Een prachtig project in een oude woonwijk in Vlissingen waar veel werk te verzetten is en waarbij we te maken hebben met diverse uitdagingen. Ik werk daarbij nauw samen met werkvoorbereiders, calculators, onderaannemers en omgevingsmanagers. De belangrijkste elementen binnen mijn functie zijn het toetsen op veiligheid, het coördineren en het bewaken van kosten. Het is het een gezamenlijke uitdaging om als team een prestatie te leveren binnen de gestelde tijd en het gestelde budget.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!