Sanne Brinkman:
Marketing stagiair

Sanne Brinkman

Technisch professionals inspireren.

Als Marketing Stagiair ben ik enthousiast bezig met het creëren van boeiende content en het bevorderen van de zichtbaarheid van Eminent. 

Mijn doel is om innovatieve marketingstrategieën te ontwikkelen die ons helpen om professionals in de technische sector te inspireren en aan te trekken. Daarbij ik hoop veel te leren van het ervaren marketingteam en mijn kennis uit mijn studie Creative Business te verbreden.

Ik streef ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan de sociale mediastrategie en om creatieve oplossingen te bedenken die onze doelgroep aanspreekt.

Samen met mijn marketing collega’s gebruiken we de kracht van content om Eminent als dé betrouwbare partner te positioneren. Ons gezamenlijke doel is om Eminent bekend te maken als dé springplank naar jouw volgende uitdaging. Het hoogtepunt? Het moment waarop een doordacht plan daadwerkelijk vruchten afwerpt.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Bij Eminent heb ik meteen gemerkt dat de werksfeer heel fijn is, wat mij extra motiveert om het beste uit mezelf te halen en bij te dragen aan het succes

Wist je dat?

Ondanks mijn jonge leeftijd ik een grote liefde heb voor 70s en 80s muziek, zoals Dire Straits, Fleetwood Mac & Sade. Ook vind ik het geweldig om nieuwe recepten uit te proberen!

Volg Sanne op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.