Chris Bijker:
Recruiter civiele techniek

Chris Bijker

Een financieel gezonde organisatie.

Binnen Eminent Groep ben ik actief in de functie als recruiter civiel op de vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik ben direct na mijn studie HRM binnengestroomd in deze functie, hierdoor is deze functie dus mijn eerste ‘echte’ baan.

Door mijn studieachtergrond weet ik vaak snel te verbinden met mensen en dus ook met kandidaten. Hierin vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kan zeggen wat hij of zij wil. Ik denk dat dit persoonsgerichte erg aansluit bij onze organisatie, omdat we binnen Eminent het persoonlijke contact met de klanten en kandidaten erg belangrijk vinden. Hiermee zijn wij denk ik ook onderscheidend van een hoop van onze concurrenten.

Werken bij

Over werken bij Eminent.

Eminent is een frisse organisatie waar er met een gezellige en jonge groep wordt samengewerkt om ambities waar te maken en onze opdrachtgevers en kandidaten zo goed mogelijk te bedienen. Hierin zijn we binnen Eminent niet vies van een feestje wanneer er successen worden behaald.

Wist je dat?

Ik een seizoenkaart voor Feyenoord heb waar ik bij iedere thuis- en geregeld ook uitwedstrijd mijn club naar de overwinning toe zing. Wanneer dit niet lukt kan mijn hele weekend dan ook echt verpest worden.

Volg Chris op LinkedIn.

En blijf op de hoogte van interessante vacatures en ontwikkelingen.

Een greep uit onze vacatures.