Technische overheidsfuncties vind je via Eminent.

Technische overheidsfuncties vind je via Eminent.

Wanneer je een technische functie zoekt binnen de overheid, ben je bij Eminent aan het juiste adres. Bij Eminent werken overheidsspecialisten die jou als geen ander kunnen bemiddelen naar de meest interessante overheidsfuncties. Robin is één van deze specialisten en houdt zich dedicated bezig met de bemiddeling van technische professionals zoals jij die in overheidsland aan de slag willen.

FOCUS OP OVERHEIDSFUNCTIES

“Dat we ons volledig richten op technische vacatures is onze kracht”, aldus Robin. “We begrijpen precies wat onze opdrachtgevers zoeken in een nieuwe collega en wat technische professionals verwachten van hun nieuwe baan. We kunnen hierdoor niet alleen snel schakelen, we kunnen diepgang creëren in onze samenwerking waardoor we duurzame plaatsingen realiseren. Samen met een aantal collega’s werk ik dedicated voor opdrachtgevers binnen de overheid. Technische functies binnen de overheid zijn totaal anders dan soortgelijke functies aan de aannemerskant. Daarom is het zo prettig dat ik me volledig op de overheid kan richten, ik weet exact hoe het werkt en wat uitdagingen zijn. Ik geloof dat ik hierdoor een betere adviseur ben voor zowel opdrachtgevers als professionals.”

VAN PROJECTEN TOT VAST DIENSTVERBAND

Wanneer je via Eminent bij de overheid aan de slag gaat kun je rekenen op goede begeleiding en een sparringpartner voor de lange termijn. We streven naar duurzame plaatsingen en blijven graag in nauw contact met zowel onze professionals als onze opdrachtgevers. “Vooral wanneer je projectmatig werkt is het prettig om direct door te kunnen stromen naar een volgend interessant project”, licht Robin toe. “Het is niet voor niets dat we onze professionals graag goed kennen. Wanneer zij lekker aan het werk zijn zoeken wij naar een volgende uitdaging zodat de doorstroming goed is. Dat geldt met name voor professionals die binnen de overheid projectmatig werken. Maar ook van professionals met een vast contract weten we wat hen bezighoudt en wat hun ambities zijn, zodat we daarop kunnen inspelen.”

De juiste baan voor technisch talent.

We werken vanuit de overtuiging dat ambities waarmaken iets is dat je samen doet. Door te sparren, elkaar te inspireren en verder te helpen. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat het maar zo kan zijn dat je kiest voor een baan of type organisatie waarvoor je zonder Eminent misschien nooit gekozen zou hebben… “Vaak hebben professionals een ideaalbeeld voor ogen, maar dit beeld komt niet altijd overeen met hun kwaliteiten”, vertelt Robin. “Ik gun iedereen zijn of haar ideale baan, maar soms is een tussenstap verstandiger. We gaan nooit zomaar op zoek naar een baan voor een professional, we gaan op zoek naar de baan die feilloos aansluit op ambities en talenten. Ik geloof ook dat dit één van de redenen is waarom professionals graag bij Eminent aankloppen wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe baan. We zijn een sparringpartner en adviseur voor ze, dat brengt ze zoveel verder dan alleen die ene baan die op het eerste gezicht de juiste leek.”

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

Werken in de techniek, zonder technische achtergrond

werken in de bouw

Technolische trends: hoe de toekomst van werken in de bouw er voor jou uit kan zien?

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.