Teambuilden in de sneeuw.

Teambuilden in de sneeuw.

EMINENT INVESTEERT IN MEDEWERKERS
Ambities waarmaken doen we continu. Daarom vinden we het zo belangrijk om ook flink te investeren in onze eigen mensen en het team. We bezoeken interessante seminars, verzorgen persoonsgerichte trainingen en genieten samen van vrijdagmiddagborrels. En één keer per jaar, dan nemen we écht goed de tijd voor teambuilding. Geen hutje op de hei, wel mooie pistes! Met het hele team trotseerden we een weekend lang de pistes van Gerlos en sparden we over de uitdagingen van het nieuwe jaar. Het was een weekend van de juiste energie, goede initiatieven en sportiviteit. Teambuilding in de sneeuw bracht ons als team nog dichter bij elkaar. Alle collega’s, bedankt voor de gezelligheid en jullie inzet!

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

werken in de bouw

Technolische trends: hoe de toekomst van werken in de bouw er voor jou uit kan zien?

tot welke temperatuur mag je werken in de bouw

Werk je in extreme temperaturen in de bouw: de regels op een rijtje (en tips)

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!