Groei, doorzettingsvermogen en ondernemerschap.

Een blik op de toewijding van Max bij Eminent.

Bij Eminent zijn we een club van enthousiaste mensen die samen streven naar groei en succes. Iedereen is uniek, maar we delen allemaal dezelfde passie en inzet. Een goed voorbeeld van een medewerker die dit heel goed weet uit te dragen is Max. Hij kwam al tijdens zijn master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg bij Eminent werken. Na één jaar bij Eminent werken heeft Max zowel zijn studie afgerond als promotie gemaakt binnen Eminent.

Max – een Limburger in hart en nieren – toonde tijdens zijn studie al zijn ambitie door naast zijn studie bij Eminent te starten als adviseur. Deze beslissing werd mede geïnspireerd door zijn interesse in de bouwsector en zijn ervaring in de toeleveringsketen. Max zegt het zelf heel mooi: “Ik wil niet stil blijven staan maar mezelf blijven ontwikkelen. Het liefst start ik ooit een keer een eigen bedrijf.”

Studie en werk combineren

Natuurlijk was het niet altijd gemakkelijk om studie en werk te combineren, maar Max heeft het voor elkaar gekregen en daar zijn we heel trots op.

Max zegt daarover: ” Eminent gaf mij altijd de ruimte om een stapje terug te doen wanneer de last van school te veel werd. Daarin werd ik door Eminent en door Lars Verbakel – mijn vestigingsmanager in Eindhoven – goed in ondersteund. Ik kreeg alle ruimte om te focussen op het afronden van mijn scriptie en het werk bij Eminent even op lager pitje te zetten. Door daarin te investeren kan ik mij nu helemaal focussen op Eminent. Dat is precies wat Eminent is: een bedrijf dat jou de ruimte geeft om te groeien.”

Een Betekenisvolle Bijdrage

Voor zijn scriptie heeft Max onderzocht hoe de bouwsector aantrekkelijker kan worden voor jongeren. Daardoor heeft hij nu niet alleen inzicht in de sector, maar kan hij ook nuttige adviezen geven. Door het onderzoek is het een stuk duidelijker geworden wat jongeren drijft om te kiezen voor bepaalde sectoren. Daardoor weten we beter hoe we jongeren kunnen binnenhalen en binnen houden.

Kansen en initiatief nemen

Toen Max bij Eminent aan de slag ging als adviseur kreeg hij gelijk veel verantwoordelijkheid en kansen om te groeien. Max: “Als Limburger kreeg ik bij Eminent direct de vrijheid en verantwoordelijkheid om die regio verder op te zetten. Zelf een plan en strategie maken, uiteraard onder begeleiding van Lars en van Jan onze directeur. Lars luistert goed, denkt mee en motiveert. Dat werkt voor mij heel stimulerend.”

Advies aan andere studenten

Max gelooft sterk in de combinatie van studie en werk om ervaring op te doen. Dat is vooral handig voor pas afgestudeerden die een baan zoeken. “Als je van school komt weet je veel maar kun je eigenlijk nog niks. Werkervaring maakt echt het verschil,” adviseert Max.

Bij Eminent zijn we trots op hoe mensen zoals Max zich ontwikkelen. Zijn verhaal laat zien hoe belangrijk ambitie, groei en doorzettingsvermogen zijn. Zit je ook in je laatste jaar, ben je aan het afstuderen en wil je werk en studie combineren? Of heb je een vraag over Max zijn afstudeeronderzoek? Neem contact met ons op, dan kijken we samen of we die wens bij Eminent kunnen realiseren.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

werken in de bouw

Technolische trends: hoe de toekomst van werken in de bouw er voor jou uit kan zien?

tot welke temperatuur mag je werken in de bouw

Werk je in extreme temperaturen in de bouw: de regels op een rijtje (en tips)

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!