Persoonlijke ontwikkeling bij Eminent.

Persoonlijke ontwikkeling bij Eminent.

Mitchell werkt inmiddels twee jaar bij Eminent en mag zich sinds kort Senior Adviseur noemen. Deze nieuwe rol is hem op het lijf geschreven. Het biedt hem de verbreding die hij zoekt en hij kan collega’s ondersteunen bij hun ontwikkeling én zijn kennis delen, wat hij graag op zich neemt. Hij deelt zijn ervaringen op het gebied van zijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

‘Je staat een stuk steviger’, zo noemde onze coach mijn ontwikkeling van junior naar senior. Dat klopt wel. Ik deins minder snel ergens voor terug. Zeker in de wereld van commercie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Op dat vlak heb ik mezelf de afgelopen tijd flink ontwikkeld.

DE JUISTE BALANS
Bij Eminent is er veel aandacht voor de juiste balans tussen werk en privé. Wanneer je privé gezien slecht in je vel zit, dan zie je dat op je werk ook. Voor alle collega’s is er de mogelijkheid om één op één met onze coach te zitten om te werken aan de uitdagingen waarmee je te maken hebt, zakelijk én privé. Hier maak ik zelf ook gebruik van. De beste les die ik geleerd heb is het aangeven van grenzen. Inmiddels is dat voor mij vanzelfsprekend en heb ik daar zowel zakelijk als privé ontzettend veel aan. Ik heb nu de tools die ik een jaar geleden nog niet had.

SYNERGIE
We zijn op het moment met drie senior adviseurs binnen Eminent. We werken vanuit verschillende vestigingen en disciplines, maar hebben veel contact om te zorgen voor synergie. In samenwerking met de business unit managers stomen we de junioren klaar voor het vak, hierin heeft iedereen een eigen rol. Waar één van mijn senior collega’s de vraagbaak is als het gaat om commercieel bellen, bemoei ik me met kennisoverdracht op het gebied van ROI. Ook het overbrengen van onze bedrijfscultuur is een belangrijk onderdeel van mijn functie, vooral nu we de laatste tijd veel nieuwe collega’s mochten verwelkomen.

Ambitie.

De eerste training sinds ik Senior Adviseur ben heb ik achter de rug en was vooral gericht op de bewustwording van mijn nieuwe rol. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe functie. Het is een stuk waardering, daarnaast is het een stap richting het waarmaken van mijn ambities. Ik wil de breedte in het vak opzoeken. Ik wil zo veel mogelijk professionals helpen bij het vinden van een baan, de relatie met mijn opdrachtgevers verder uitbouwen en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mijn collega’s. Kennis mogen overdragen vind ik geweldig en deze mogelijkheid biedt deze functie mij volop.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

Studeren en werken bij Eminent: het verhaal van Max

Duurzame samenwerkingen in beeld: INNQ

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!