Hoe Eminent blijft inspelen op de groeiende war on talent.

Kwartaalmeeting juli 2020.

Afgelopen vrijdag stonden we samen stil bij de eerste twee kwartalen van 2020. Wat was het fijn om na een lange tijd weer met z’n allen bij elkaar te zijn! We wisselden onze ervaringen van de afgelopen maanden uit, bespraken onze doelen en ambities en hebben ontzettend veel gelachen. Tijdens de barbecue proostten we op onze jubilerende collega’s om daarna nog een potje Spikeball te spelen. Het was een gezellige, ontspannen en bovenal inspirerende middag in de prachtige Panoramazaal van Out of the Office in de Veluwse IJsselvallei.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

Salaris werktuigbouwkundig ingenieur

Salaris Werktuigbouwkundig Ingenieur: Feiten, Cijfers en Toekomstperspectief

salaris hoofd technische dienst

Salaris Hoofd Technische Dienst: Feiten, Cijfers en Toekomstperspectief

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!