Je eigen functie creëren.

Je eigen functie creëren.

Mitchel Spier en Lars Verbakel zijn vestigingsmanagers. Een functie die ze zelf hebben gecreëerd, iets wat kenmerkend is voor Eminent. Het is namelijk niet voor het eerst dat collega’s hun eigen functie creëren. Met deze rol geven Mitchell en Lars invulling aan hun eigen groeiambities en dragen ze direct bij aan de ontwikkeling van de organisatie, want Eminent is net zo ambitieus als haar medewerkers. “Het is mooi om samen met het team invulling te geven aan ambities”, aldus Jan Wacht, directeur bij Eminent.

TIJD VOOR IETS NIEUWS, BINNEN EMINENT

“Ik ben blij dat het Mitchell is!”, zegt Lars. “Dat hij degene is waarmee ik samen in het managementtraject zit. We kunnen goed sparren, ook op persoonlijk vlak klikt het goed. Mitchell geeft altijd een objectieve en eerlijke mening, dat waardeer ik ontzettend.” Mitchell en Lars waren allebei toe aan iets nieuws, aan een nieuwe uitdaging. Maar wel binnen Eminent, daar zijn ze heel duidelijk over. “Ik heb echt wel eens gedacht dat ik verder moest kijken, maar ik heb het hier zo naar mijn zin. Ik voel me heel erg verbonden met Eminent, het voelt voor mij als een familiebedrijf. Toen ik binnenkwam waren er vijftien collega’s, nu zitten we op zo’n vijftig! Het voelt goed om binnen Eminent een nieuwe rol te pakken”, aldus Mitchell.

COACHENDE ROL

“Ik was al opstartcoach, een rol waarin ik startende collega’s ondersteunde”, vertelt Lars. “Ik word er blij van om de motor te laten draaien met collega’s op de vestiging. Met het team in een flow komen en als collectief beter presteren, om samen de commerciële doelen te behalen.” Hierin zitten Lars en Mitchell ook duidelijk op een lijn. Mitchell: “Het zit in me om mensen te helpen. Om vanuit een coachende rol collega’s naar een hoger niveau te brengen en kennis over te dragen. Dat kan in de rol van vestigingsmanager natuurlijk volop!”

Je eigen initiatief brengt je ver.

Wanneer je met een goed idee komt is er binnen Eminent ruimte om ermee aan de slag te gaan. Eigen initiatief brengt je ver. “Mitchell en ik hebben de krachten gebundeld en aan een concreet plan gewerkt om onze ideeën intern te verkopen. Dat werd goed ontvangen, er werd in geloofd. Ook al zag Jan het zitten, hij bleef lang kritisch. Hij wilde er echt zeker van zijn dat we wisten waar we aan begonnen, dat het voor iedereen de juiste keuze was”, vertelt Lars. Goede ideeën worden binnen Eminent dus gesteund, waarbij er goed gekeken wordt naar wie een nieuwe rol gaat vervullen.

“Je moet wel de ‘best man/woman for the job’ zijn. Het moet de juiste keuze zijn voor jou als medewerker, het moet aansluiten bij jouw talenten en ambities. En het moet voor de ontwikkeling van de organisatie de juiste keuze zijn”, licht Jan toe. Jan richtte Eminent ruim veertien jaar geleden op. Hij startte destijds met ambitieuze doelen, iets wat zeker niet veranderd is. In tegendeel, Eminent is volop in ontwikkeling. De introductie van vestigingsmanagers binnen de organisatie ziet hij daarom ook als een logische stap.

Ambassadeurs van Eminent.

Jan: “Vestigingsmanagers waren er nog niet binnen Eminent. Maar met het oog op onze groeiambities zijn ze zeker nodig. Op een manier waarbij de korte lijnen behouden blijven. We hebben de tijd genomen voor het creëren van de functie, we willen dat het toevoegen van vestigingsmanagers binnen Eminent slaagt. Deze functie is niet voor iedereen, maar het is natuurlijk niet voor niets dat juist Mitchell en Lars met dit initiatief kwamen. Ze weten allebei collega’s mee te krijgen en hebben oog voor het grotere geheel. Ze geloven beide in waar we met Eminent voor staan, en dat weten ze ontzettend goed over te brengen op nieuwe collega’s. Mitchell en Lars zijn niet alleen goede managers, ze zijn intern ook waardevolle ambassadeurs van Eminent.”

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

Salaris werktuigbouwkundig ingenieur

Salaris Werktuigbouwkundig Ingenieur: Feiten, Cijfers en Toekomstperspectief

salaris hoofd technische dienst

Salaris Hoofd Technische Dienst: Feiten, Cijfers en Toekomstperspectief

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!